Ja minä tarkoitan tietysti Tanskan sosiaalidemokraatteja, mutta siinä yhdistyvät kuitenkin kansainvälisyyden ja ihmisoikeuksien korkea veisu. Vai olemmeko me taas niin impivaaralaisia ja rupeamme tekemään asioita 10- 20 vuotta jälkijunassa!

Tanskassa turvapaikanhakijat sijoitetaan suljettuihin keskuksiin, eivätkä he pääse henkilöpaperit revittyään rötöstelemään kansan keskuuteen. Aivan oikein paperit revittyään: joka ainoalla Ukrainan naisella ja lapsella oli kaikki paperit mukanaan, vaikka he joutuivat lähtemään muutaman tunnin varoitusajalla.

Tanskan sosiaalidemokraatit ovat perustaneet paluumuuttokeskuksia, jotka järjestävät maahan sopeutumattomien ja rötöstelleiden pakolaisten muuton takaisin kotimaihinsa. Se perustuu tietysti vapaaehtoisuuteen ja lähtijät saavat jopa 20. 000 euroa rahaa taskuun. Se on ostovoimaltaan 10- 20 kertaa enemmän Somaliassa ja arabimaissa, joten niillä rahoilla saa asunnon ja pienen suklaapuodin.

Ruotsissa ja Norjassa on virallisesti laskettu yhden somalin elättäminen kohdusta hautaan maksavan keskimäärin miljoona euroa, joten sen paluumuuton järjestäminen kannattaisi myös Suomelle. Ja heille itselleen se lähtö on helpotus, koska Ruotsin pakolaisista 79% lomailee siellä entisessä kotimaassaan.

Tanskan lentokentillä tehdään pistotarkastuksia ja "turvapaikan" saaneen pakolaisen lomailu siellä entisessä kotimaassaan johtaa heti turvapaikan menetykseen.

Katsokaa tämä Ylen dokumetti "kaivosyrittäjä" somalista ja huomaatte kuinka naurettaviin asioihin Yle syytää valtavia summia veronmaksajien rahaa.