Viimeiset 10 vuotta Israelissa on spekuloitu seuraavasta sodasta: iskevätkö Hamas, Hizbollah ja Iran yhtäaikaa ja tuleeko siitä pahimmillaan kolmen rintaman sota.

Nythän sota alkoi Hamasin kammottavalla terrori- iskulla, jossa kuoli 1200 israelilaista, mutta loppujen lopuksi sen jälkeen sota on sujunut hyvin. Tämä sotahan oli kuitenkin joskus käytävä, mutta nyt USA tuli heti voimalla avuksi.

Amerikkalaiset ovat pommittaneet iranilaisia joukkoja Syyriassa ja Irakissa, sekä Välimerelle sijoitettujen lentotukialusten lisäksi myös muualle Lähi- itään on lisätty varsinkin hävittäjä/ pommittajakalustoa.

Hizbollah onkin nyt se, joka on tässä kuviossa joutunut pelkäämään kolmen rintaman sotaa. Israel etelässä, USA mereltä ja muista alueen tukikohdista ja Libanonin armeija pohjoisesta ovat nyt olleet sen uhkana.

Israel on jo nujertanut Hamasin ja ilman niitä pelättyjä suuria miestappioita. Se ei koskaan vannonut runnovansa Hamasin maan rakoon, mutta siellähän ne kuitenkin ovat jo valmiina maan alla tunneleissaan!

Israelin armeija kielsi heti alkuunsa sotilaita menemään tunneleihin, koska siellä Hamasin pimeyden ja kuoleman ruhtinaat ovat parhaimmillaan. Niistä ei ole ihmisenä elämiseen, koska ne palvovat kuolemaa.

Nyt Israelin armeija suunnittelee pumppaavansa merivettä noihin tunneleihin ja hukuttavansa Hamasin terroristit sinne. Siitähän se vasta huuto ja parku syntyy, koska väitetään pohjavesien ja sitä myötä kaivojen saastuvan.

Tosin Egypti on käyttänyt nimenomaan samaa taktiikkaa omalla rajallaan, minne on rakennettu riviin katkarapujen kasvatusaltaita. Tuskin niissä mitään katkarapuja on, koska päätarkoitus on ollutkin hukuttaa Hamasin salakuljettajat tunneleihinsa.

Sota on kuitenkin nyt ratkaistu ja Israel on jälleen kerran näyttänyt täydellisen ylivoimaisuutensa muslimivaltioihin verrattuna.