Tänään menin taas aamukahville parvekkeelle, mutta tavoistani poiketen nojasin ensin kaiteeseen. Kaksikerroksien pienkerrostalo, jota alla olevat viivat esittävät. Tuo hakanen toisessa kerroksessa on parvekkeeni, joka on ainoa parveke n. 50 m pitkällä seinustalla.

Ensimmäinen kerros tuolla seinustalla on vain talon teknisiä tiloja, paitsi yksi asunto ja hakasen esittämä parveke kuvan oikeassa päädyssä. Talon seinustan erottaa tiheästä metsästä lähes 10m leveä hoidettu nurmikko.

Tänä Jumalan aamuna sitten huomasin, että juuri parvekkeeni alle oli ilmestynyt vanhoista huonekaluista koostuva romukasa (#¤¤#). Viereisellä kalliolla kulkee asukkaiden paljon käyttämä polku, joten kaikille on heti ilmiselvää, että minä heitän kaikki romuni vain alas parvekkeelta. Pian saan virallisia muistutuksia järjestyssääntöjen rikkomuksista ja mitä lie muita seuraamuksia.

Talon kuvassa oikealla olevassa päädyssä on muita parvekkeita, pensaita, puita ja sen kautta ei voi kuljettaa mitään. Vasemmassa päädyssä on roskikset, mutta siellä on tiheää pensaikkoa ja jyrkkä kallio.

Tämä syrjässä ja huonojen liikenneyhteyksien päässä oleva muutaman pientalon rypäs on ollut lähes täysin kantasuomalaisten asuttama. Muutama viikko sitten tuon oikeassa alanurkassa näkyvän parvekkeen asuntoon muutti kuitenkin perhe Lähi- idästä.

Nuorehko ei- työssäkäyvä perhe, jossa monta lasta. Ne saivat ilmeisesti sosiaalitoimistosta rahaa uusiin huonekaluihin ja vanhoja lähdettiin raahaamaan talon takakautta roskiin (heivaamaan oikein!). Raskas parisängyn runkopatja on mahdoton kannettava kahdelle jo tasaisellakin ja pian ne ilmeisesti huomasivat toisenkin päädyn olevan mahdoton kulkea.

Mutta täytyy olla jo melkoisen henkisesti sairas  pirulainen, että kasaa ne romunsa ainakin 50 m pitkän seinustan ainoan pervekkeen alle. Siten vielä, että ne näyttävät parvekkeelta alas heitetyiltä. Uusi naapuri luo suhteita!

En ole puhunut heidän kanssaan, he eivät tunne minua, eivätkä he voi mitenkään tietää kuka meistä yläkerran asukkaista asuu parvekkeen huoneistossa. Noista romujen omistajista ei ole pienintäkään epäselvyyttä; joko minä tai päädyn asukkaat!

Nyt on pakko vain viedä talon vastuuhenkilöitä paikalle tilannetta katsomaan ja ottaa yhteyttä asianmukaisiin tahoihin. Voisin tietysti käydä noille ählämeille sanomassa asiasta ja päästäisiin oikein puukkohippasille! Muualta saapuisi lisää kalifaattia paikalle ja rasismia kauhisteltaisiin.

 

--------------------------------------------------------------------------------------------------

 ----------------------------------- l_____l---------------------------------------------------

--------------------------------------#¤¤# --------------------------------------------l_____l                                                                                                                                                               -