Tuo otsikko varmaan oikein hytkäytti monia ja pikavalinnasta otettiin jo nettipoliisin numeroa. Se on kuitenkin alun perin Voima- lehden toimittaja Mira Karjalaisen käsialaa ja naisen kirjoittamanahan tuollainen on yhtä nerokasta kuin miljoonia kertoja lehdissä ja televisiossa juhlittu Toksinen maskuliinisuus (myrkyllinen miehisyys). Tämä nainen julistautuu artikkelissaan "miesasianaiseksi" (no onhan se perseestä hän, suom. huom.) ja tyrmää täysin aikoinaan ilmestyneen kirjan Mies vailla tasa-arvoa. Kyllä luin, ja se oli harvinaisen pätevä. Kirja, siis.

Mira Karjalaisen esimerkkiä noudattaen minäkin voisin tietysti julistautua tässä feministiksi, mutta kun minä en ole idiootti! Kannatan vain yleistä ja yhtäläistä tasa- arvoa, kuten se virallisesti määritellään.

Tänään US- puheenvuorossa on loistava tohtori Pasi Malmin kirjoitus uuden ”vasemmiston” tasa- arvon näkemisestä. Laitoin nuo heittomerkit itse, koska en pidä Vasemmistoliittoa enää minään vasemmistopuolueena. Missään toisessa puolueessa ei äänestäjäkunta ole vaihtunut yhtä nopeasti ja yhtä paljon kuin meillä, julisti Li Andersson jossain televisio- ohjelmassa. Miten valtion rahaa voidaan antaa miesvaltaisten alojen tukemiseen, hän taas arvosteli jyrkästi hallituksen päätöstä myöntää valtion rahaa Helsingin lentokettärataan. Julkisen sektorin työnpaikoista ja rahoista 80% menee naisille, mutta kun niiden pitäisi mennä kokonaan, kuuluu feminismin dogmi!

Miljonääri- kirjailija Jari Tervo häpäisi Raamattua ja kristinuskoa heittelemällä tuota Pyhää Kirjaa nurkkaan televisiossa. Koraania heittelemällä hän olisi saanut välittömästi potkut tuosta ohjelmasta ja muslimien tappotuomion takia joutunut asumaan salaiseen osoitteeseen. Sen sijaan tämän uuden tasa- arvon sisäistänyt uusi Vasemmistoliitto nostikin miljonäärin Kati- vaimon heti puolueen ylimpään johtoryhmään. Siellä oli jo ennestään somalimies ja pakkoruotsi- buuri Li Andersson, joten feminismin pyhä kolmiyhteys koki näin täyttymyksensä. Sen jälkeen Li vaihtoi vielä puolueen logon värin perinteisestä punaisesta tyttöjen pinkkiin, mutta ei ainakaan vielä lisännyt siihen hästäkkiä väärinpäin (Bisquit).

Kannatta lukea tuo Pasi Malmin kirjoitus, tässä pieni lainaus:

Toisena esimerkkinä on se, että työväentaustan omaavia poikia ei hyväksytä syrjittyjen ihmisryhmien joukkoon, vaikka eräs englantilainen sosiologi tällaista ehdottikin. Poikiin kohdistuvasta syrjinnästä ei haluta puhua, koska se saattaisi rapauttaa dogmia, jonka mukaan vain naiset ja tytöt voivat olla syrjittyjä.

Viime talvena Demokraatin nettilehdessä oli uutinen, joka kertoi arvostetun Ilkka Taipaleen ja jonkun toisen miehen perustaneen järjestön vastustamaan miesten syrjintää Suomessa. Luin jutun aamusella, mutta muutaman tunnin kuluttua tarkistaessani asiaa se uutinen oli jo iäksi hävinnyt. Vähän sen jälkeen Taipaleen puolisoa Vappua haastateltiin taas naisten tasa- arvosta!

No miten se syrjintä muka näkyy! Joitain vuosia sitten Espoossa ilmestyvässä Länsiväylässä oli koko sivun juttu siitä, kuinka julkinen hammashoito on laajentunut koskemaan myös minun ikäryhmääni. Heti seuraavana päivänä otin töistä vähän vapaata ja lähdin ilmoittautumaan tähän uuteen ja rahaa säästävään palveluun.

Hammashoitolassa kehuin vuolaasti lasiluukun takana istuvalle keski- ikäiselle naiselle suomalaisen hyvinvointivaltion hienoutta. Hän antoi minulle kaavakkeen, jota rupesin täyttämään muuten tyhjässä odotustilassa. Voit täyttää sen kaavakkeen, mutta aikoja et tule ikinä saamaan!, huusi tuo nainen sanatarkasti, pyytämättä ja yllättäen luukustaan. Ensin tuo jopa nauratti, mutta sitten revin sen kaavakkeen ja marssin luukulle. Pyysin naista antamaan tussin ja paperia, jotta voin kirjoittaa seinälle ilmoituksen mitkä kansanryhmät saavat sitä halpaa hammashoitoa ja mitkä taas eivät sitä saa. On kuin Neuvostoliitossa monenlaista hyvää ja kaunista teoriassa, mutta käytännössä ei mitään. Toistelin pyyntöä koko ajan tiukempaan sävyyn, koska tuon naisen röyhkeys oli jo hieman liikaa. Jonkin ajan kuluttua luukun takana toimistopöydän ääressä istunut toinen nainen avasi oven, pyysi minut sisään ja antoi heti ajan hammaslääkärille.MOT.

Suomessa on aivan hienot naiset, mutta kun pieni feministien kaupunkilainen räyhävähemmistö hallitsee ilmatilaa!