Vuonna 2012 tehdyn Ylen kyselyn mukaan 26% vastanneista toimittajista oli äänestänyt vihreitä. Yleisradio, Helsingin Sanomat ja Iltasanomat kieltäytyivät vastaamasta kyselyyn, mutta toisen tiedon mukaan juuri Ylen ja Hesarin toimittajista on kaksi kolmasosaa vasemmistolaisia ja vihreitä. Näin ollen jopa yli puolet toimittajista on vihreiden äänestäjiä.

Tässä on sitten tuorein Ylen aluevaaligallup, jossa on mitattu viiden miljoonan suomalaisen puoluekannatusta. Huomaatte heti vihreiden kannatuksen olevan vain 7. 6 %, koska Helsingissä (0.6 mij. as.) ei noita aluevaaleja järjestetä.

muu%20suomi.jpg

Minulle tulee heti mieleen ohjelmasarja Kylmän sodan Suomi, jossa Neuvostoliiton vaikutuksesta lehdistö kirjoitti vain neuvostomyönteisiä uutisia ja kaikki oppositio vaiennettiin.

Nyt meillä katsotaan siis kauhistellen tuota ohjelmasarjaa Kylmän sodan Suomi, kun samaan aikaan pieni helsinkiläisten vihreiden ja EU- uskovaisten toimittajien joukko käy samanlaista kylmää sotaa omaa Suomen kansaansa vastaan. Ja heidän taustallaan häärivät suurelta osin samat henkilöt kuin suomettumisen aikaankin: Tarja Halonen, Heidi Hautala, Anna Kontula, etc.

Ja aivan oikein, kaikkia Suomen toimittajia edustavan Journalisti- lehden päätoimittaja Maria Pettersson sanoo sen suoraan:

Me päätämme, mistä vaaleissa puhutaan. Kaikkein merkittävin muokkaaja on kuitenkin edelleen se, mitä tiedotusvälineet päättävät käsitellä ja millä näkökulmalla.  On turha väittää, että medialla olisi pelkkä raportoijan rooli. Me vaikutamme äänestystulokseen ja siihen, millä teemalla vaalit käydään.

Yleinen syyttäjä Raija Toiviainen tahkoaa syytteitä kristillisiä mielipiteitä esittäville ja perussuomalaisille, mutta samaan aikaan tuo sama noita vapauttaa muille tappotuomioita jakelevia Vasemmistolliton toiminnanjohtajia ja Kepun eduskuntaryhmän puheenjohtajia.

Tämä minunkin blogini oli toistakymmentä vuotta Facebookissa, mutta sitten joku Jari Tervon kaltainen vihreä eunukki- prinsessa ilmiantoi sen olevan EUvostovastaisia Saatanallisia säkeitä ja niin minut ja blogini suljettiin ulos maailmasta. Samoin kuin 500. 000- 1. 000. 000 muutakin suomalaista.