Egyptillä olisi nyt tilaisuus toteuttaa sitä muslimien kuuluisaa Kairon sopimusta käytännössä ja Gazan rajansa avaamalla pelastaa miljoonat samaa kieltä puhuvat ja samaa islamia tunnustavat palestiinalaiset siviilit nälänhädältä. Sitä se ei kuitenkaan tee, eikä sitä kukaan vaadi.

Sen sijaan Egypti ja muu maailma vaativat länsimaiden allekirjoittaman YK: n ihmisoikeussopimuksen perusteella Israelia lopettamaan hyökkäyksensä Gazaan ja avaamaan rajat kaikenlaisille avustuksille. Hamas murhasi juuri 1200 siviiliä Israelissa ja nyt juutalaisten pitäisi ruveta ruokkimaan näitä uutta Holokaustia yrittäneitä ja yhä edelleenkin juutalaisten kansanmurhaa suunnittelevia terroristeja.

Gazassa Hamasia kannattaa edelleen 42% väestöstä. Mosulissa ja Raqqassa ei edes ajateltu länsi- ja arabimaiden pommitusten lopettamista, vaikka tiedettiin Isisin kannatuksen noissa kaupungeissa olevan minimaalista. Sekä tiedettiin jopa kymmenien tuhansien siviilien kuolevan ja näkevän nälkää.

Torstaina Hamas ampui jälleen 30 rakettia Israeliin. Tuollainen määrä vaatii jo monien miljoonien ihmisten juoksemista pommisuojiin. Israelin torjuntaohjus yleensä tuhoaa raketin, mutta kahden raketin räjähdyksestä taivaalla syntyy tuhansia kiloja rautaromua, joka sataa monien kilometrien säteelle.

Tätä on nyt jatkunut jo monta kuukautta joka päivä ja jo sitä ennen vuosikausia vähintään kerran viikossa.

Gazassa jotkut arvostelevat Hamasin iskua Israeliin "strategiseksi virheeksi". Koska Hamas ei hyökännyt samaan aikaan Libanonissa majailevan Hizbollahin kanssa, jolloin ehkä myös Länsirannalle tunneleitaan kaivaneet palestiinalaiset olisivat liittyneet mukaan.

Israel ei ainakaan nyt tee sitä "tragedista virhettä", että antaisi Hamasille uuden tilaisuuden kasata kymmeniä tuhansia raketteja ja sitten iskeä uudelleen Hizbollahin kanssa.

Tässä Li Andersson ja Stefan Löfven ihailevat "rakas sisarpuolue" al- Aqsan prikaatin Hitler- tervehdystä!

Li Andersson vasemmiston ykkönen IL:n presidenttikyselyssä – Haavisto ja  Stubb selvät kärkinimet – KUl%C3%B6hven.jpg

Ukrainassa olisi kuollut jo 10 miljoonaa ihmistä, jos kaikki Ukrainan miehet ja naapurivaltiot olisivat samanlaisia paskiaisia kuin Lähi- idän muslimit ja -valtiot.