Tytti Tuppurainen on yllättäen paljastumassa Suomen ”rehellisimmäksi” ministeri- poliitikoksi, koska hän on ainoana siinä roistolaumassa kertonut avoimesti toimivansa Suomen kansaa ja Suomea vastaan. Heti valintansa jälkeen hän matkusti Ruotsiin suostuttelemaan sikäläisiä poliitikkoja tekemään samoin kuin Suomi ja jättämään hakematta satojen miljoonien jäsenmaksupalautukset. On siellä naurua piisannut!

Vain muutama päivä sitten Hesarissa oli iso artikkeli, jossa Heidi Hautalasta yritettiin rakentaa jonkinlaista ”vanhempaa valtiomiestä”, joka oli jo ajat sitten nähnyt Putinin petollisuuden. Nyt onkin yllättäen paljastunut, että hän oli itse asiassa venäläisen miesystävänsä ”kyrvällä käännyttämä” Putinin agentti EU- parlamentissa. Hautala sai jo kerran potkut ministerin virastaan rikollisen toiminnan vuosi. Tuossa näkee taas kerran, miten lehdistöä hallitsevat punavihreät naistoimittajat häpäisevät sananvapautta ja estävät vapaan tiedonvälityksen.

Nyt Erkki Tuomioja on ruvennut oikein voimalla ja valheilla sabotoimaan Suomen kansan haluamaa Nato- jäsenyyttä ja Putinin sylikoira Hautala tukee sitä julkisuudessa. Taustalla häärii varmasti myös entinen presidentti Tarja Halonen Kremlin käsikirjan kanssa ja Lipposen pariskunta lienee jo Terijoella kalustamassa uuden hallituksen tiloja.

Tässä sitten päivän hämmästyttävin uutinen: Poliisi haluaisi taas pääsyn sormenjälkiin ja jopa passikuviin rikostutkintaa varten.

Minkä helvetin takia niitä kuvia ja sormenjälkiä sitten otetaan, jos edes poliisi ei saa niitä käyttää!

”Olisimme kaikki rikoksesta epäiltyjä”, sanoo julkisoikeuden professori Tomi ”Killi” Voutilainen. Tietysti te olettekin ja tässä esimerkkejä:

-Pääministeri Marin rupesi hei valintansa jälkeen varastamaan keskimäärin 800€/kk veronmaksajien rahoja.

-Valtiovarainministeri Kulmuni varasti heti viran saatuaan 50. 000€ veronmaksajien rahoja.

-Poliisi totesi ulkoministeri Haaviston syyllistyneen rikokseen viran hoidossaan, mutta laki suojaa suuria roistoja Suomessa.

-Valtiovarainministeri Saarikko valehtelee eduskunnassa moneen kertaan hoitajille varatuista rahoista, vaikka julkisissa papereissa ei näy senttiäkään.

-Helsingin huumepoliisin johtaja paljastui Suomen suurimmaksi huumekauppiaaksi, mutta laki ei suojannut niin pientä herraa.

-Sitten onkin ihan loogista, että Valtion tarkastusvirastoa johtanut Tytti Yli- Viikari rupesi ajamaan toimistoa alas ja rakentamaan siitä herrasväen varastamis- ja matkatoimistoa.

Toisin se on muualla, missä jopa naisministereillä ja -poliitikoilla on korkea moraali. Saksan perheministeri Anne Spiegel erosi, koska pidettiin sopimattomana hänen jäämistään lomalle heti tuhoisien tulvien jälkeen. Ruotsissa liberaalien puheenjohtaja Nyamko Sabuni erosi, kun paljastui hänen jossain yksityiskeskustelussa videoitu sopimaton lauseensa: ”Sodan sytyttyä häivyn heti Norjaan”. Hänen ihonvärinsä on jopa mustempi kuin Tiernapoikain murjaanilla, mutta silti hän ei vedonnut siihen, eikä naiseuteensa.

Nyt meillä on ollut iso haloo, koska kansa ottaa avosylin vastaan Ukrainan naiset ja lapset, mikä on rasismia. Meidän pitäisi ottaa vain näitä roistoja, joita on tuomittu jo tuhansittain ja jollaisten takia Ruotsin tytöt ja naiset eivät uskalla enää liikkua ulkona iltaisin. Tuokin Kelaa ryöstämään tullut pummi on todennäköisesti afgaani, joista 80% tulee turvallisesta Iranista.