Näin vaalien alla monet blogistit ovat paljastaneet ketä äänestivät, joten niinpä minäkin voin kertoa äänestäneeni perussuomalaisia. 

PS ja kepu ovat ainoat puolueet, jotka ajavat Suomessa maaseudun asiaa. Ja siellä tehdään ne vientiteollisuuden huipputuotteet, siellä on se työllistävä metsäteollisuus ja siellä kasvavat maailman puhtaimmat elintarvikkeet. 

Sdp: n Antti Rinne sanoo brasilialaisen lihan kuljettamisen saastuttavilla laivoilla  toiselta puolen maapalloa Suomeen olevan järjetön asia, mutta samahan koskee myös kaikkia tuontivihanneksia, hetelmiä ja kookosmaitoja.

Olen myös kyllästynyt tuohon haavistolaiseen ilmastohemputukseen (sd, vihreät, pinkit ), jossa kaikki faktat sivuutetaan ja halutaan vain kerätä maaseudulta satoja miljoonia veroja pk- seudun muumitaloihin ja miljardien turhiin ratahankkeisiin.

Luen joka päivä Ruotsin lehtiä, eikä siellä ole samanlaista ilmastohysteriaa kuin mikä nyt on väkisin tehty Suomeen. 

Viime viikolla huomasin sd- ehdokas Hussein al- Taeen jakamassa vaaliesitteitään ja riensin välittömästi kättelemään miestä ja kehumaan hänen tv- esiintymisiin. Kävimme lyhyen ja ystävällisen keskustelun, jonka aikana mainitsin olevani juuri menossa äänestämään perussuomalaisia. Lopuksi Hussein halusi vielä puhutella minua etunimeltä ja kättelimme taas toisillemme menestystä toivottaen.

En viitsinyt sitä hänelle mainita, mutta Hussein al- Taee on sentään tuhat kertaa parempi ehdokas demareille kuin tämä Abdirahim "Husu" Hussein, jota pidän Troijan puukamelina. Samaa sarjaa kuin Oulun puuimaami, josta paljastuu aina vain uutta kalifaattia ja shariaa.

Niin Ruotsissa kuin Suomessakin ollaan aivan ihmeissään näiden Isiksestä palaavien terroristien ja heidän vaimojensa takia. Suomessa demarien Tuula Väätäinen ehdotti heille YK- sotilaiden etuja, Vantaalla heille suunniteltiin ohituskaistaa asuntojonoihin ja sosiaalipalveluihin, etc.

Espanjassa jihadistien tekemät muutama sata vainajaa ja muutama tuhat vammautunutta ( Madrid, Barcelona ) ovat kasvattaneet realistista suhtautumista asioihin. Siellä Isisiin liittymistä yrittänyt pariskunta sai viiden vuoden vankeustuomion ja vankileiriltä Espanjaan paluuta halajavaa naista odottaa 6- 12 vuoden vankeustuomio.

EU antaa kyllä heti direktiivin kurkun käyryyteen, mutta nyt tarvittaisiin direktiivi kurkun katkaisuun.

Ehdotankin seuraavaa: näille " kyrvällä käännytetyille " kantasuomalaisille Isis- vaimoille heti kolme vuotta vankeutta päivälleen istuttavaksi, päälle kolme vuotta "panta- Fatimaa", ja lapset sukulaisille tai sijaiskoteihin. Niitähän ei montaa ole kumpiakaan. Ulkomaalaistaustaisilta terroristeilta ja heidän vaimoiltaan kansalaisuus pois, sekä järjestetään heille ohituskaista:  vaikkapa ohituskaista Syyriasta Libyaan olisi jo riittävän kaukana, siellä on aluillaan uusi sota ja siellä saa ottaa orjia, tappaa, raiskata ja mellastaa niinku elukka.