Saksan liittokansleri on raivostunut Hamasin kannattajien juhlinnasta maassa ja uusien juutalaisvainojen alkamisesta. Saksassa oli 202 juutalaisvastaista hyökkäystä heti Hamasin terrori- iskua seuraavalla viikolla.

Jotenkin olisi kuvitellut muslimien tuntevan häpeää noin eläimellisestä hyökkäyksestä, mutta kävikin aivan päinvastoin!

Liittokansleri Olaf Scholz on luvannut laajamittaisia laittomien oleskelijoiden karkotuksia ja Brysseliin on ilmoitettu rajakontrollin kiristyksistä. Hän antoi tiukan lausuntonsa jo neljä päivää sitten (20.10. 2023) Brussels signal lehdelle, mutta jotenkin se on jäänyt Ylen ja Hesarin tyttötoimittelijoilta huomaamatta!

Myös Saksan oppositiojohtaja Friedrich Merz on karkotusten kannalla. Kuten myös Ruotsin maahanmuuttoministeri Malmer Stegergard, joten ympäri Eurooppaa on alettu ottaa mallia meidän Riikka Purrasta!

Ylellä oli vain kuva vauvasta keskoskaapissa Gazassa, mutta ei kuvia teurastetuista ja elävältä poltetuista juutalaisten vauvoista, lapsista ja naisista! Koska haluttiin suojella uhria (Hamas).

Nyt pelätään Iranin ampuvan uhkauksensa mukaan ohjuksia Haifan kaupunkiin Israelissa, mutta ei kerrota miksi ne juuri sinne tähtäisivät. Koska Haifan satamassa on valtavat kemiallisten aine- ja lannoitevarastot, joiden räjähtäminen tappaisi kerralla 100. 000 kaupungin asukasta (Jerusalem studiossa monta kertaa sanottu). Siinä ei paljon pommisuojat ja turvahuoneet auta, koska ensinnäkään niihin ei ehditä ja toisekseen kaupungin ulkolämpötila käväisee +300 asteessa!

Ei Iran sitä kuitenkaan uskalla tehdä, koska sen jälkeen Israel iskee keneltäkään lupia kyselemättä ydinaseilla suoraan Iraniin. Ja kuten tuosta linkin Yle- jutusta selviää, USA on jo kasannut 17. 000 sotilasta, kahden lentotukialuksen johtamat isot laivastot ja valtavasti lentokoneita alueelle.

Kartalla Yhdysvaltain sotilastukikohtia Lähi-idässä.Israel-rukousilta ti. 22.2 klo.18.00 | Itä-Päijänteen Vapaaseurakunta