Poliiseja on nyt ammuttu ja tietysti huudetaan lisää poliiseja. Nykyisistä poliiseista kun niin monet ovat siirtyneet nettipoliiseiksi, että tarvitaan lisää ampupoliiseja.

Ei, en missään tapauksessa arvostele Suomen poliiseja, minulla on erittäin hyvä kuva heistä, niin ammattilaisina kuin yksityiselämässäkin. Minulla on ollut kaksi komisariotason poliisiystävääkin, joiden kanssa olen tehnyt lukemattomia kapakkakierroksia. He pelaavat jatkuvasti rikollisten kanssa, joten heillä on kyky nujertaa myös naisten henkinen vastarinta ravintolassa ja olen joskus saanut poimia ihan mehukkaan jakojäännöksen.

Suomessa on nyt 7. 200 poliisia ja Ruotsissa jo 30. 000, vaikka ruotsalaisia on vain kaksi kertaa enemmän kuin suomalaisia. Silti juuri Ruotsissa on tehty päätös hankkia seuraavan neljän vuoden aikana 10. 000 poliisia lisää! Ovatko siis ruotsalaiset miehet niin väkivaltaisia, vaikka juuri meitä kantakirjasuomalaisia miehiä pidetään maailman väkivaltaisimpina ihmisolioina. "Uhkaavasti käyttäytynyt mies pakeni paikalta vielä 50 metriä puukko selässään, mutta onneksi puolustautuva nainen sai haulikon käsiinsä", voisi varmasti löytyä jonkun "kriittistä miestutkimusta" harjoittavan suomalaisen feministinaisen tohtorinväitöskirjasta.

Vai onko tässä Ruotsin väkivallassa jokin semmoinen piirre, jota ei enää voi mainita monikulttuurisessa yhteiskunnassamme ( ent. Impivaara ). Koska nettipoliisi katsoo ruudun takaa.

Ruotsi tarvitsisi nuo lisäpoliisit heti, mutta eihän laki salli 10. 000 hengen luokkia. Lisäksi vanhoja eroaa ja jää eläkkeelle koko ajan, joten itse asiassa Ruotsin pitää rekrytoida 22. 000 uutta poliisia seuraavan neljän vuoden aikana. Täysin mahdoton tehtävä ja kun rajat ovat sepposen selällään. "Miten Ruotsi aikoo selvitä, kun maahanmuuton ja perheenyhdistämisen kautta maahan tulee 300. 000 uutta pakolaista seuraavan kolmen vuoden aikana", kysyi toimittaja entiseltä pääministeri Göran Perssonilta. "Täysin mahdotonta, ei voi mitenkään onnistua", sanoi siihen Persson kauhistuneen näköisenä. Silti juuri sitä politiikkaa toteutetaan hallituksessa. Ruotsin tilanne ei ole enää vakava, vaan se on täysi katastrofi, kirjoittaa eräs ruotsalainen poliisi/kansanedustaja.

Mikäli sisäministeri Ohisalon ja hallituksen pissisosaston haave toteutuu, niin Suomeen tarvitaan siis lähivuosina 12. 800 uutta poliisia, kun he sitä Ruotsin mallia hakevat näissä asioissa. Ohisalo sai jo käyntiin Välimeren pakolaistaxiveneliikenteen ja rantojen TurvapaikkaOttoMatit toimivat.

Tässä aivan loistava Seppo Oikkosen kirjoitus, suosittelen lämpimästi. Ja jos on lukijalla viherkaihia silmissään, niin kannattaa muistaa kuinka Pekka Haavisto kehui, että olisi sulkenut itärajan vuoden 2015 babyboomissa. "Kannattaa käyttää yleistä järkeä", sanoi Pekka silloin, mutta nyt se taitaa olla "kannattaa käyttää yleisiä rahoja".