Mitä olisi tapahtunut, jos Venäjä ei olisi tullut Assadin avuksi Syyrian sodassa?

Sama kuin Libyassa ja sitten vielä pahempaa. Sotalordi Obaman johtaman länsimielisen liittouman mukana Syyriaa olisivat vallannneet monet islamistiset porukat ja Isis olisi heilunut siellä ylimpänä. 

Melko pian Isis olisi nitistänyt lännen leluarmeijat ja koko muslimimaailma olisi rientänyt pyhään sotaan Israelia vastaan. Israel on nimittäin Syyrian rajanaapuri, jos oikein kartasta katsoo. 

Gazan Hamas, Libanonin Hizbollah, palestiinalaiset ja kaikki Euroopan kynnelle kykenevät muslimit olisivat rientäneet jakamaan Israelin kulta- aarteita ja juutalaisia tappamaan. Siitä sitä vasta verinen sotku olisi syntynyt, kun Israelin vahva, äärimmäisen motivoitunut ja pätevä armeija olisi joutunut nitistämään murjaanilaumat rajoilleen. 

Kaikkien pissisten äiti Ville Niinistö ja hänen varjonsa Li Andersson olisivat varmaan iloinneet mahdollisuudesta saada itsenäinen Palestiinan valtio, mutta onneksi kuitenkaan näin ei käynyt.

Arabeilla oli aikoinaan hyvin korkea kulttuuri, mutta se katosi tyystin ottomaanien 600- vuotisen miehityksen aikana. Israel ja juutalaiset esimerkiksi ovat saaneet vuosien saatossa lähes 200 Nobel- palkintoa, mutta koko muslimimaailma vain 12 kertaa. Vaikka musulmaaneja on lähes 100 kertaa enemmän. Ohimennen mainittakoon, että Yasser Arafat sai Nobelin rauhanpalkinnon, kuten Obamakin.

Israel ja Venäjä ovat nykyään erittäin läheisissä väleissä ja osittain tämän Syyrian sodan takia. Neuvostoliiton hajoamisen jälkeen Venäjältä muutti myös miljoonia juutalaisia Israeliin ja heillä on edelleenkin vahva (positiivinen) tunneside Äiti- Venäjään.

Syyriassa on nyt sotia nujuttu 5 vuotta ja joskus sen vain pitää loppua. Nyt voimme lähettää leluja Aleppon lapsille ja "leikkikaluja" Aleppon leskille. Ja aleppolaiset voivat jopa soittaa kirkonkelloja ilman pelkoa kurkunleikkauksesta.