Hesari kirjoittaa nyt yllättäen pääministeri Sanna Marinin Ruotsin lehdissä saamasta kielteisestä julkisuudesta. Tuon Dagens Nyheterin kärkevän jutun on kirjoittanut nainen, joten mistään naisvihasta ei voida puhua ja Tarja Halonen voi pysyä siellä nahkurin orsilla.

-”SUOMEN pääministeri Sanna Marin näyttäytyy nolona klikkienkalastelijana.”

-”Hän [Marin] vaikuttaa rakastavan ympäröidä itsensä julkisuuden henkilöillä ja poseeraa mielellään sosiaalisessa mediassa. On epämiellyttävää nähdä, kuinka nälkäisiä jopa korkean tason poliitikot ovat saamaan tykkäyksiä”, Saga Cavallin kirjoittaa.

Myös sosiaalidemokraattinen Aftonbladet kirjoittaa samasta asiasta ja ennen kaikkea poseeraamisesta Solvallan raviradalla murhan tehneen miehen kanssa.

Ei Sanna Marinissa mitään vikaa ole: hän on nuori, kaunis nainen ja on jo todistanut poliittisen pätevyytensä. Mutta minkä ihmeen takia hänen piti väkisin vääntää itsensä virkaan, johon hänellä ei selvästikään ollut vielä pätevyyttä. Eikö hän oppinut mitään Jutta Urpilaisen kohtalosta! Jutan kunniaksi on kuitenkin mainittava, ettei hän jopa kohtuuttomankaan paskamyrskyn keskellä koskaan puhunut naisvihasta, eikä heilutellut naiskorttia. Marinin hallituksen tytöt ja Tarja Halonen sen sijaan kaakattivat naisvihasta heti alusta lähtien ja pientäkin arvostelua saadessaan.

Ihminen on uransa huipulla silloin, kun hän on virassa mihin ei ole enää pätevä; Henning Manckell.

Sanna Marin on siis ollut äärimmäisen tarkka julkisuuskuvastaan, mutta silti hän ei pääministerinä mennyt isänsä hautajaisiin. Sodissakin kunnioitetaan vihollisen kaatuneita sotilaita ja USA: n armeija järjesti jopa tappamalleen terroristi Osama bin Ladenille hautauksen kaikkien islamin sääntöjen mukaan. Sen sijaan intersektionaalisessa feminismissä kuollut kantakirjasuomalainen isä on vain ongelmajätettä!

 

Jussi Halla-aho
 
@Halla_aho
· 6. jouluk.
1/2 Kun ps-poliitikko toimii totutusta poikkeavalla tavalla, hän nakertaa instituutioiden arvovaltaa. Kun vasemmistopoliitikko toimii totutusta poikkeavalla tavalla, hän ravistelee luutuneita instituutioita. Raikkaasti. Pätee pukeutumiseen, kielenkäyttöön ja biletykseen.