Ensimmäiseksi pitää tietysti ottaa pääministeri Sanna Marinin lapsi valtiolle, koska hänen vanhempansa eivät huolineet tätä edes pitkälle Italian lomareissulle. Se olisi ollut kiireisille isälle ja äidille mainio tilaisuus viettää laatuaikaa lapsensa kanssa, mutta he ottivat mieluummin mukaansa jonkun tuttavapariskunnan!

Tämä ei ole naisvihaa, koska minä olen jo tänä aamuna riemuinnut uutisesta, jossa kerrottin perussuomalaisten valinneen eduskunnan ryhmäjohtajakseen naisen. Tuon miesvaltaisen puolueen johtopaikoilla alkaa olla puheenjohtajan lisäksi naisilla enemmistö jo muissakin johtotehtävissä. Siinä olisi vihreillä ja vassarifeministeillä oppimisen paikka!

Tuolla "lapset valtiolle" minä tarkoitan tietysti sitä, että kaikki pikkulapset pitää saada päiväkotiin ja muuhun yhteiskunnan järjestämään varhaiskasvatukseen.

Viime päivinä on ihmetelty työttömyyden määrää Uudellamaalla, jonne kaikkien suomalaistenkin vaaditaan muuttavan. Siellä asuu 32% väestöstä, mutta työttömistä 34% ja yli kolme vuotta työttömänä olleista jo huikeat 44%. Otettaisiin vielä "Suomen talousveturi" Helsinki erikseen ja luvut olisivat aivan kauhistuttavat! Nämä kaksi kuvaa Ruotsista kertonevat syyn.

ruotsi.jpgmats-folkutbyte

Södertäljessä ja Malmössä (Helsingissä) on hieno asua, koska se on kuin kotimaassa olisi ja on sama kulttuuri ja traditiot.

Rupesin aamulla tutkimaan tuota kotihoidontukea ja sehän on paljon parempi kuin omaishoitajien saama tuki ja monissa tutkimuksissa se on todettu jopa lapsille tuhoisaksi. Lisäksi Marinin hallitus vielä korotti sitä satasella kuukaudessa, jotta kaikki mamu- äidit jäisivät varmuudella kotiin.

Hoitoraha ja hoitolisä 192€+ 266€= 458€ kuukaudessa. Lisäksi muista alle kouluikäisistä monta sataa lisää ja siihen päälle vielä lapsilisiin jokaisesta lapsesta 68. 30€ yksinhuoltajakorotus. Täällähän tienaa makuuhuoneessa kyntämällä paremmin kuin koti- Somaliassa khattipeltoa kyntämällä, nauravat somaliäidit ja -isät, joista jo yli puolet on eronnut siitä maallisesta (Kela) avioliitosta. 

Tuo kotihoidontuki on nimittäin tuhoisa kaikille lapsille, mutta nimenomaan maahanmuuttajalapsille. He eivät opi kieltä, eivät työllisty alhaisen koulutuksen takia ja heillä on suurempi riski ajautua rikollisuuteen. Näistä ilmiöistä etenkin mamu- lapsien kohdalla on paljon puhuttu viime aikoina, mutta vastaus on aina:

Lissää rahhaa!