Eduskunnassa on nähty tänään jo oikein Joulun henkeä, kun Facebookissa homoja pilkannut Hussein al- Taee onkin nyt asettunut puolustamaan homoseksuaalia ulkoministeri Pekka Haavistoa. Demarien sylimuslimi Hussein ei saanut edes huomautusta noista kirjoituksistaan, mutta Pekka taas voisi saada omista kotipuuhistaan kovan tuomion Husseinin kaksoiskotimaassa.

Tätä on kristillistä Joulua odottava lääkäri- kansanedustaja- ministeri Päivi Räsänen katsellut silmät ymmyrkäisinä, koska nyt tutkitaan oikein apulaisoikeuskanslerin voimin hänen Raamatusta lainaamaansa siteerausta homoista. Päivi voi vain siunailla hyvää tuuriaan siitä, että muslimit keksittiin vasta 600 vuotta Raamatun kirjoittamisen jälkeen, eikä siellä siis ole kertomuksia Jerusalemin hävityksestä etc.

Jouluna juhlitaan siis Jeesuksen syntymää, mutta tänään nähtiin eduskunnassa myös yksi kuolleistaherääminen, kun sdp: n kansanedustaja Tuula Väätäinen piti ensimmäisen puheenvuoronsa pitkästä aikaa ja taas tietysti mahdollisimman kaukana välikysymyksen aiheesta. Tämän äkillisen ylösnousemuksen syynä lienee se ilouutinen, että hallitus päätti eilen tuoda Suomeen ne Syyrian sodan al- Hol- veteraanit, joille Väätäinen aikoinaan vaati samaa asemaa kuin Suomen YK- sotilaille.

Viikolla saimme lukea Tiernapoikien murjaanin värjäämisen mustaksi olevan tästä lähtien kiellettyä, mutta vastineeksi feministihalllitus tuo meille lentokoneen lastin murjaaneiksi pukeutuneita suomalaisia. Se on Win- Win ja olisiko myös All In meille tavallisille ihmisille.

Oikeuskansleri julisti myös Joulun juhlimisen olevan hyvin kyseenalaista ja vuoden kuluttua sisäministeri Maria Ohisalo lienee antanut siitäkin jo tiukemman ohjeistuksen.

Viettäkäämme siis kaikki Joulua kuitenkin omalla ja kristityn vastuulla. Huomattavasti helpompaa on tietysti heillä, jotka viettävät sitä ministerin, virkamiehen tai muslimin vastuulla. Se on nyt sitä uutta normaalia feminismiä ja pian  lentokone tuo päteviä sharialakien asaintuntijoita ja toimeenpanijoita. 

HOP! Nettipoliisi Killi- Poika Parvijainen voi perua sen rasismihälytyksen ja lukea tämän muutaman vuoden takaisen kirjoitukseni Monikulttuurinen Joulukertomus. Ne on hiirelläratsastajat ja lohenkalastajat ( kts kuva ) aivan erikseen!