Tässä Yrjöperskeles kirjoittaa Ylen suomalaisiin miehiin kohdistuvasta syrjinnästä, koska Ylen noudattamassa intersektionaalisessa feminimissähän muslimimiehet ovat kastipyramidissa korkeimmalla suomalaisten naisten kanssa.

Ylen linjaus aiheuttaa hämmennystä työntekijöissä- toimittajalle huomautettiin, kun jutuissa oli "liikaa heteromiehiä".

Mutta juuri tänä Jumalan aamuna minä netin uutisvirrassa kahlatessani törmäsin Ylen toimittaja Yrjö Kokkosen artikkeliin vuodelta 2019, jossa tämä harvinaisen törkeästi vääristelee Israelin ja Kuuden päivän sodan historiaa.

Toukokuussa 1967 Neuvostoliiton tiedusteluelimet kertoivat, että Israel suunnitteli hyökkäystä Syyriaan, kirjoittaa Kokkonen. Saattoivat kertoakin, mutta nimenomaan Egyptin presidentti Gamal Abdel Nasserin ja muiden arabimaiden pyynnöstä.

Näin Kokkonen vierittää syyn tuostakin sodasta Israelille, kuten jopa mahdollisesti Malmön Euroviisuissa tapahtunut islamistien terrori- iskukin olisi olllut Israelin syytä. Ja kuten olemme nähneet, suomalaiset uskovat kaikki Ylen valheet.

Yrjö Kokkonen ei kerro, että Nasser oli kuukautta ennen Kuuden päivän sotaa ajanut YK- joukot pois niiden valvomalta Siinailta ja siirtänyt sinne 100. 000 Egyptin sotilasta ja 1. 000 panssarivaunua.

Sen jälkeen Egypti sulki Tiranan salmen, joka oli Israelin saarto. Ylen Kokkonen ei kuitenkaan kerro, että silloin laukesi NL: n voimin YK: ssa ajettu Casus belli- päätöslauselma ja Egyptin katsottiin julistaneen sodan Israelille.

Kokkosen jutussa lähes kaikki perustuu tietämättömyyteenkin, joten suoraa valehtelua on vaikea erottaa siitä sonnasta. Oikaistaan nyt kuitenkin muutamia.

Israelin koneiden hyökkäykset ajoitettiin täsmällisesti siten, että ne iskivät juuri egyptiläiskoneiden laskeuduttua tankit tyhjinä, kirjoittaa Ylen toimittelija pikku- Yrjö. Todellisuudessa Israelin koneet iskivät aamulla klo 08. 00, jolloin kaikissa Egyptin tukikohdissa syötiin aamiaista.

Kokkonen väittää vielä Israelin koneiden lentäneen suoraan Siinain yli, vaikka ne nimenomaan koukkasivat Välimeren kautta ja iskivät Egyptiin lännestä. Koska Siinailla oli vahva egyptiäisten tutka- ja ilmatorjuntaohjusten verkosto, mutta Libyan rajoilla aukea taivas.

Vielä tämä ilmeisesti ei- heteromies Kokkonen väittää Israelin käyttäneen Fouga Magister- harjoitushävittäjiä, vaikka Israelin pelastivat nimenomaan siihen aikaan parasta laatua ja tehoa olevat ranskalaiset Mirage- hävittäjät.

Tässäkin Kokkosen jutussa Ylen suttuinen agenda oli siis tärkeintä, eikä virallisella historiankirjoituksella ollut mitään väliä!