Hesarin tytöt ja minnapetterit ovat ilmeisesti pitäneet nyt taktiikkapalaverin, koska kesäinen perussuomalaisten törkeä ajojahti karkotti tuhansia ja tuhansia tilaajia.

Lehdessä on tänään kolme muslimien imaamia, joiden joukossa myös tataareja edustava Ramil Belyaev. Tataarithan edustavat maltillista islamia, ovat esimerkillisen hyvin sopeutuneet suomalaiseen yhteiskuntaan, työllistyneet hyvin, eivät käytä muslimiuttaan lyömäaseena jokaisessa tilanteessa, eivät pakkosyötä sitä suomalaisille, eivätkä tataarit ole tietenkään syyllistyneet massiiviseen suomalaisten ryöstämiseen, raiskaamiseen ja pahoinpitelyyn. Kuten myöhemmin maahamme tulleet muslimit ovat tehneet.

Hesari haluaa tataari- imaamin mukaan ottamisella luoda kansalle hallusinaation, jonka mukaan kaikki muslimit Suomessa ovat tataarien kaltaisia. Ei voisi pahemmin pieleen mennä.

Kolmikosta toinen on se kuuluisa Abbas Bahmanbour, joka suorassa tv- lähetyksessä kertoi Koraanin määräävän homoseksuaaleille kuolemantuomion. Myöhemmin hän muslimeille tyypilliseen tapaan valehteli sanojaan vääristellyn, mutta kun miljoonat suomalaiset olivat jo nähneet hänen sanovan niin suorassa tv- lähetyksessä.

Mikä on siis Helsingin sanomien linja homoseksuaalien kuolemantuomiossa; kannatatteko, ja jos ette, niin miksi annatte positiivista julkisuutta homoille sitä kuolemantuomiota vaatineelle imaamille! Se on tuen antamista kansanmurhalle! Nyt vaaditaan selkeä lausunto, anteeksipyyntö ja selkeää katumusta sulkemalla lehti kuudeksi kuukaudeksi! Lisäksi tietysti potkut päätoimittaja Laura Saarikoskelle. Niitä potkuja on Hesarissa annettu paljon pienemmistäkin asioista.

Kolmas imaami Hesarin jutussa on räyhä- islamia edustava somali Sharmarke Said Aw- Musse, joka edustaa ääri- islamin valheellisuutta parhaimmillaan. Tuo läpikiero ketku kehtasi eräässä Hesarin Riikka Purraa koskevassa valeuutisessa väittää, että Kaikki somalivanhukset eivät uskalla enää mennä kauppaan. Vaikka tiesi paremmin kuin hyvin, että nimenomaan somalimiehet ovat raiskanneet, pahoinpidelleet ja ryöstäneet tuhansia suomalaisia. Ja murhanneetkin jo monia. Sen sijaan suomalaiset eivät ole tehneet yhtään noista rikoksista somaleille.

Suomalaisista varmasti ainakin 4 miljoonaa pitää Suomen vaarallisimpana kansanryhmänä nimenomaan somaleja, joiden ryöstelyt ja kaikkinainen väkivalta suomalaisia kohtaan kasvaa poliisin mukaan 50% joka vuosi. Ja valtava määrä Suomen nuoria on jo rajoittanut liikkumistaan somalien ja muslimien kasvavan terrorin takia.

Tuossa Hesarin jutussa yritetään jälleen kerran syöttää suomalaisille sitä valhetta, että muslimien huivipakko olisi vapaaehtoinen valinta. Päiväkoti- ikäiset ja vanhemmatkaan muslimitytöt eivät edes tiedä miksi heidän pitää kesäkuumalla käyttää tukalaa huivia ja pitkiä kaapuja, kun leikkitoverit juoksevat hiukset valtoimenaan shortseissa. Ja Iranissa on tapettu ihan näinä vuosina satoja huivipakkoa rikkoneita naisia ja tyttöjä, mutta Hesari jauhaa vaan imaamien valheita!