Olen usein seuraillut Neloselta USA: n ja Kanadan Leijonan luola- ohjelmia, joissa tuntemattomat keksijä/yrittäjät esittelevät ideoitaan viidelle sijoittajalle. Nämä sitten rahoittavat hyviksi katsomiaan liikeideoita ja niistä kasvaa usein kymmenien ja jopa satojen miljoonien dollarien arvoisia yrityksiä.

Tuo Helsingissä vuosittain järjestettävä Slush- tapahtuma on satoja kertoja Leijonan luolaa suurempi. En tiedä kuka tai ketkä idean ovat kehittäneet ja toteuttaneet, mutta kyllä siitä jonkinlaisia kunniamerkkejä pitäisi antaa. Koko elämänsä kouluissa ja yliopistoissa viettäneet insinööri- nörtit eivät tiedä edes maitopurkin tai auton hintaa, joten miten he pystyisivät myymään nerokkaita keksintöjään. Ja joku heidän keksintönsä saattaa vaikuttaa aivan naurettavalta Suomessa, mutta Kiinassa ja kiinalaisessa yhteiskunnassa sellaisesta voi kehittyä satojen miljoonien pisnes. Hilveän hyvä, pelkele, saat milijoona euloa, sanoo kiinalainen sijoittaja suomalaiselle nörtille.

Mannerheimista tehtiin musta homo ja nyt Ruotsin kirkko on tehnyt Jumalasta sukupuolineutraalin. Siitä on vain lyhyt kananaskel vääntää Hänet lesbo- feministiksi. Olof Palmea syytettiin pedofiiliksi, mutta mitään ei tietenkään pystytty todistamaan. Urho Kekkosta ei ole vielä väitetty mustaksi homoksi, mutta eiköhän sitäkin ole jo vihreissä mietitty.
Piirrä kuva Mohammedista ja joudut loppuikäsi pakoilemaan islamistitappajia. Siinä ei edes Matti Vanhasen anteeksipyynnöt paljon auta. Näin se on nyt.