Ylellä ja Hesarilla kesti lähes viikon, ennen kuin ne suostuivat kirjoittamaan huivikieltoa vastustaneen iranilaisen naisen murhasta ja sen synnyttämistä mellakoista. Uskontopoliisi murhasi naisen George Floyd tyyliin, vaikka tämän ainoa rikos oli esiintyä ilman huivia.

Tanskassa taas maahanmuuttoa ensimmäisenä vastustanut Kansanpuolue on putoamassa parlamentista, koska muut puolueet ovat omaksuneet saman ja jopa tiukemman linjan varsinkin Lähi- idän turvapaikkaturisteihin. Ukrainan naiset ja lapset on tietysti sielläkin otettu avosylin vastaan.

Suomessakin ovat jo alkaneet nämä enimmäkseen muslimitaustaisten pakolaisnuorten suomalaisiin nuoriin kohdistamat nöyryytysryöstöt, joten otetaanpa tuonne alle yksi esimerkki Ruotsista. Siellähän on jo 2500  ilmoitettua ryöstöä vuodessa (7 päivässä), mutta todellinen määrä on paljon suurempi. Kukapa uskaltaa mennä raastupaan muutaman satasen takia, koska tekijöille on ”kunnia- asia” käydä kostamassa ja pahoinpitelemässä tämä heidän kunniaansa loukannut.

Nämä ryöstäjät videoivat usein tekonsa ja laittavat sen nettiin, koska se on taas sitä heidän  ”kunniaansa”.

Kaksi syyrialaista, kaksi irakilaista ja yksi pakistanilainen kaikki (19- vuotiaita) ryöstivät kaksi teini- poikaa kahdessa erillisessä tapahtumassa. Tuntikausia kestäneessä pahoinpitelyssä poikia hakattiin, heidän päälleen virtsattiin, heidät ryöstettiin ja heille työnnettiin pistooli suuhun. Kolme pahinta roistoa sai 4- 5 vuotta vankeutta. 

Gäng förnedringsrånade tonåringar – urinerade på offer och tryckte pistol i munnen

Olisihan tuollaisesta ollut hirveä haloo Suomessakin, jos ruotsalaiset tekisivät saman muslimipojille. Olen nähnyt jo monta kirjoitusta Hesarissa ja Ylellä, joissa kauhistellaan mamuihin kohdistuvia ”mikroaggressioita”. Heidän kielitaitoaan kehutaan ja sitä nämä vajavaiset kehtaavat tulla lehtiin valittamaan älyttömille naistoimittajille.

Olen nähnyt lehdissä jo pari kertaa, miten suomalainen oikeuslaitos suhtautuu tuollaisiin tapauksiin: Teko on Suomen lakien mukaan erittäin törkeä, mutta ottaen huomioon näiden henkilöiden kulttuuritaustan se ei sitä ole. Tämän takia meillä on kulttuuritulkit, joita ainakaan Ruotsissa ei ole ja tuskinpa muuallakaan maailmassa.