Varsinkin viherfeministi- naisten ja minnapettereiden kaappaama Yle, mutta myös Hesari ja muutkin lehdet julkaisevat nyt täysin valheellista tietoa Israelista, Hamasista ja Lähi- idästä, joten täytyy lyödä tasaisesti myös faktaa pöytään.

Olen vuosikymmenten mittaan katsonut varmaan 700- 1100 Jerusalem studion lähetystä, joissa kymmeniä eri kansallisuuksia edustavat kenraalit, everstit, ministerit, suurlähettiläät, tutkijat, professorit ja kaikenlaiset  asiantuntijat ovat keskustelleet Lähi- idän tilanteesta. Minulla on siis asioista enemmän tietoa kuin Ylen ja Hesarin toimittajilla yhteensä ja tällä blogillanikin on 2- 5 tuhatta lukijaa päivässä.

Nyt alkaa taas lehdissä ja varsinkin Ylellä toistua sanat Israelin apartheid (erillään), jolla ei ole mitään pohjaa todellisuudessa.

- Israelin itsenäistyttyä arabivaltiot hyökkäsivät heti seuraavana päivänä maahan ja hävityn sodan jälkeen 700. 000 arabia pakeni maasta. Seuraavina vuosina arabi- ja muslimimaat karkottivat 800. 000 maissaan jopa tuhansia vuosia asunutta juutalaista.

- Israelissa asuu edelleen 2 miljoonaa arabia, joilla on muuten täydet kansalaisoikeudet, mutta armeijaa ei tarvitse käydä. Siis samat kansalaisoikeudet kuin Suomen naisilla.

- Sadat eri uskontoryhmät ovat rakentaneet temppeleitään ja kirkkojaan Israeliin ja niihin on kaikilla vapaa pääsy. Mutta moskeijoihin pääsevät vain muslimit ja yleensä arabimaista on hävitetty kaikkien muiden uskontojen rakennukset ja jopa hautausmaatkin.

- Arabimaissa ei asu ollenkaan juutalaisia. Palestiinan pakolaisilla ei ole mitään oikeuksia arabimaissa: he eivät saa kansalaisuutta ja passia, eivät äänestää, eivät omistaa kiinteistöjä ja heidän pitää asua "pakolaisleireissä". Joista monet ovat vanhempia, viihtyisämpiä ja paremmin varustettuja kuin Helsingin Jätkäsaari.

- Suomessa asuvat arabit ja muslimit eivät koskaan hyväksy tyttärilleen tai naisilleen kantakirjasuomalaista miestä tai poikaystävää ja sellaista yrittäviä tyttöjä, naisia ja suomalaismiehiä odottaa raaka ja usein kuolemaan johtava kunniaväkivalta.

- Sen sijaan muslimimiehillä ja -pojilla, sekä suomalaisnaisilla ja -tytöillä on näissä rakkauden asioissa vapaus tehdä ihan mitä haluavat. Koska heitä koskee YK: n ihmisoikeussopimus, mutta suomalaismiesten ja musliminaisten keskinäisen kanssakäymisen kieltää kaikkien muslimimaiden allekirjoittama ja vain muslimimiehille täydet ihmisoikeudet antava Kairon julistus.

Missä te siis näette sitä apartheidia?

Tuohon olisi tietysti voinut ottaa vielä pakkoruotsin ja intersektionaalisen feminismin, jolloin huomaisimme kantakirjasuomalaisilla miehillä olevan yhtä paljon/vähän oikeuksia kuin eskimoilla ja Australian aboriginaaleilla! Mutta velvollisuuksia heillä on sitäkin enemmän, koska noista yllä mainituista ihmisryhmistä vain kantakirjasuomalaiset miehet pystyvät hoitamaan ne ja kantamaan täyden vastuun kaikista tekemisistään.