Ukrainan sodasta näyttää tulevan juuri sellainen vuosien konflikti, kuin pelättiinkin. Mutta sen sijaan meillä ei ole mitään syytä pelätä Ukrainasta tulevia pakolaisia. Heistä 100% on naisia ja lapsia, joista 100% on ottanut mukaansa passit ja kaikki mahdolliset todistukset.

Ukrainan pakolaiset asettuvat mieluummin pienempiin maaseutukaupunkeihin, kuin Helsingin, Turun, etc, islamilaisiin kalifaatteihin. Ruotsissa muslimit ovat jo pahoinpidelleet, ahdistelleet ja raiskanneet Ukrainan lapsipakolaisia, koska heidän Kairon sopimuksensa antaa ihmisoikeudet vain muslimeille.

Mutta tietysti muslimit itse Suomessakin vetoavat siihen YK: n ihmisoikeussopimukseen, koska meillä on Maria Ohisalon kaltaisia idiootteja ministereinä. Se Ohisalon valekuollut majuri on tähän asti ehdoton huippuosoitus vihreän naisen typeryydestä. Osmo Soininvaara muuten aikoinaan ehdotteli pakolaisilta vaadittavan jonkinlaisen sopimuksen allekirjoitusta ja todennäköisesti hän ajatteli juuri tuota YK: n ihmisoikeussopimusta.

Suomessa asuu jo lähes 200. 000 virolaista ja venäläistä, mutta heitä näkyy harvoin rikosuutisissa. Sen sijaan muslimitaustaisia pakolaisia näkyy jatkuvasti ja Ruotsissahan ne ovat kaapanneet jo kokonaisten kaupunkien (Södertälje) talouden valvontaansa.

Nyt viimeisin on tuo Helsingin Tulkkikeskus, joka on syyllistynyt miljoonien petoksiin ja tutkinta on vasta alussa. Rikokset havaittiin jo vuonna 2014, mutta ilmeisesti viranomaiset eivät oikein uskalla mennä omilla nimillään penkomaan mohammedien rikoksia.

Sehän nähtiin tuossa Mantaqa- jutussa, kun nämä olivat uhkailleet kaikkia mahdollisia viranomaisia ja todistajia. Vielä vankilasta käsin he järjestivät poliisille sellaisen uhkan, että konstaapelit istuivat poliisiaseman vessassakin pistooli kourassa.

Helsingin Tulkkikeskus välitti kymmeniä free lance -tulkkeja eri viranomaisille kuten poliisille, Helsingin käräjäoikeudelle ja vankiloille. Valan vannoneita tulkkeja varmasti, mutta minkä valan! Tuollainen tulkkibisnes on muuten hyvä, kun maksaa jokaiselle asiakkaalle parikymppiä käteen, niin nämä somalit ja arabit käyvät joka viikko lääkärissä tai jossain virastossa.

Suomessa on jo ollut Oulun pizzamafia, joka pelotteli ravintoloitsijoita ympäri maata. Oulussa perustettiin myös etnisten kauppojen ketju huumekauppaa varten ja oikein maatila ostettiin varastoksi. Kouvolassa on myyty lahjuksilla ajokortteja, sekä Vantaalla välitettiin pimeästi 80 taksinkuljettajaa.

Helsingin Lastensairaalassa on yksikkö, jossa yli puolet potilasta on vieraskielisiä. PK- seudun sosiaalituista Vantaalla ja Espoossa jo 40% menee vieraskielisille.

Helsingissä taas kolmannes omaishoidon tuista menee vieraskielisille. Siinä kyseessä on varmasti samanlainen huijaus kuin Ruotsissa jo on yleistä; joku perheestä tekeytyy sairaaksi ja perheen/suvun muut jäsenet palkataan 24/7 omaishoitajiksi. Minähän näin yksi päivä viimeistä huutoa olevalla sähköisellä rullatuolilla ajelevan kolmikymppisen miehen (afgaani?), joka yllättäen nousi seisomaan, astui pari askelta ja kusi kirjaston pihalla olleeseen kukkalaatikkoon.

Tietysti meidän pitää olla suvaitsevaisia, mutta eikö sosiaali- ja terveydenhoito pitäisi silloin mitoittaa niin, että sitä käyttää itse asiassa jo 10- 15 miljoonaa ihmistä. Jotta saadaan suomalaisetkin hoidettua!

PS. Ruotsissa pakolainen saa valittaa vain yhden (1) kerran hylätystä oleskeluluvastaan, mutta silloinkin pitää olla päätöksessä mainittu lupa jäädä maahan notkumaan. Suomessahan saa valittaa rajattomasti, joten jo vuonna 2015 tulleet 32. 000 partaukkoa ovat tahkonneet ainakin 100. 000 turhaa valitusta. Siitä kun laskee asianajajien, tulkkien, tuomarien, poliisien ja Migrin väen palkat! Samaan aikaan hallinto- oikeuksissa seisovat vuosia jopa 10. 000 työpaikkaa tarjoavien yritysten lupavalitukset. Tämä vain sen takia, että Mohammedeilla on Suomessa rajattomat ihmisoikeudet, vaikka ne eivät sitä sopimusta edes tunnusta!