Miten muodostetaaan seuraava PS: n ja kokoomuksen johtama hallitus.

-Kokoomus haluaa noudattaa ilmastonmuutospolitiikkaa, joten siirrymme siinä tiukasti EU: n linjoille. Laitamme hiilineutraaliustavoitteen vuoteen 2050, mikä on EU: n yhteisesti hyväksymä tavoite. Tyttöhallitus tuhrasi miljardeja sinne ja tänne, mutta mitään näkyväistä ei saatu aikaiseksi.

-Euroopassa halutaan pakolaisten taakanjakoa ja osallistumme siihen täysin rinnoin. Suomi sitoutuu ottamaan jopa 100. 000 pakolaista, mutta vain Ukrainan naisia ja lapsia. Palvelut on helpompi ja halvempi järjestää, jos kussakin maassa on pakolaisina vain tiettyjä kansallisuus- ja kieliryhmiä.

Ranskassa, Ruotsissa ja Saksassa asuu jo paljon Lähi- idän ja Afrikan pakolaisia, joten luovutamme niille noilta alueilta tulevan akateemisten ihmisten vyöryn. Niinhän meille on kerrrottu, miten se nyt olisi voinut muuttua, Orpo!?

-EU- eroa ei nykytilanteessa voi harkitakaan ja markkaa emme näillä näkymin saa takaisin. Liitymme siis Hollannin, Ruotsin, Itävallan  ja Tanskan nuukaan nelikkoon ja vaadimme tiukkaa talouskuria kaikilta EU- mailta. Eduskunta on jo kieltänyt kaikki uudet elvytyspaketit, joten siinä pysytään. Välimeren maat voivat ruveta verottamaan omia kansalaisiaan samalla tavalla kuin me verotamme omiamme. Se on sitä veropohjan tilkitsemistä.

-Alipalkkaus kriminalisoidaan ja varsinkin rakennusalalla ruvetaan tekemään samanlaisia tarkastuksia kuin tehtiin taksialalla. Työmaat piiritetään ja kaikki pakoon juoksevat suomalaiset ja ulkomaalaiset juostaan kiinni. Kuten Australiassa tehdään. Rakennusalalla  hävitään nykyään jo yli miljardi vuodessa maksamattomina veroina, joten miksi ihmeessä siihen ei puututa!

Alipalkkauksen kriminalisoinnista ei saada isoja tuloja, mutta jo sen pelotusvaikutus korjaa nykyisin vallitsevan kaoottisen tilanteen.

Feministinen intersektionaalisuus julistetaan apartheidin kaltaiseksi syrjinnäksi ja sitä harjoittavien yhteisöjen ja työnantajien edustajat tuomittakoon minimissään kolmen vuoden vankeuteen.

Edit. Unohdin Ylen rahojen leikkauksen, josta saadaan heti miljardi säästöä yhden 4 vuoden hallituskauden aikana. Reilut 200 miljoonaa vuosibudjetista tuntuu sopivalta. Unohdin myös Ympäristöministerön lakkauttamisen ja sieltä kyvykäs osa henkilökuntaa siirretään Maa- ja metsätalousministeriöön.