Ilmastonmuutoksen torjuntaan tarvittaisiin satojen miljoonien ihmisten osallistumista, ei se muuten onnistu. Suomen tyttöhallitus yrittää nyt kerätä maaseudulla pakon edessä autoilevilta ihmisiltä satoja miljoonia euroja Helsinkiin, joilla rahoilla sitten palkataan tuhansia miehimyksiä ja naisia valistamaan tuota juuri ryöstettyä maaseudun kansaa.

Nämä sitten luennoivat ihmisille susista, vihapuheesta, rasismista ja naisvihasta. Kuukaudessa he esitelmöivät 40 tuntia (vrt. norm. 165h/kk), mutta kuluttavat samalla 800 tuntia ”kuulijoidensa” palkallista työaikaa. Maaseudun ahkera kansa ei vihaa mitään niin paljon kuin tällaisia nurkissaan pyöriviä turhakkeita.

Joitakin vuosia sitten Suomessa oli tämä Miljoona, miljoona, linnunpönttöä kampanja, joka oli aivan fantastisen hieno keksintö. Sen taustajoukoissa lienee ollut enimmäkseen vihreitä lintuharrastajia, joten kaikki kunnia heille!

Suomessa on maailman ahkerin kansa ja maailman paras metsätalous, tuo jälkimmäinen asiahan todettiin myös Vihreätä kultaa- dokumentissa. Meillä siis ei voida enää ihmeitä tehdä, mutta muualla Euroopassa kyllä. EU asetti hiilineutraaliuden tavoitteekseen tehdä se 30 vuodessa, mutta meidän tyttöhallituksemme puhuu tänään jo 3 kuukaudesta. Mitään muita valtakunnan asioita (työllisyys) ei hoideta kuin vasta joskus tulevaisuudessa.

Kaikissa Britanniassa kuvatuista ohjelmista näkyy valtavasti käytöstä poistuneita laidunmaita, joille voitaisiin istuttaa miljardeja puita. Myös laitumille on hyvä istuttaa puita ryppäisiin, koska ne antavat elukoille sopivasti varjoa hellekausien aikana. Sama laulu kaikkialla muuallakin Euroopassa, joten siinä olisi paikka Miljoona, miljoona, puuta- kampanjalle.  Siihen mukaan kaikki julkkikset ja vaikuttajat. Kiinassa oli muuten jo kymmeniä vuosia sitten hallituksella tapana ilmoittaa vuoden vaihtuessa: Tänä vuonna jokainen kansalainen istuttaa puun!

Suomessa puhutaan edelleenkin vain tarhamehiläisten kaameasta kohtalosta, vaikka veikkaan jopa 94% kaikesta pölyttämisestä ja luonnon monimuotoisuuden hoidosta tapahtuvan nimenmaan mesikimalaisten ja erakkomehiläisten toimesta. Löysin hyviä kuvia erilaisista pesistä, joita näille villeille voitaisiin rakentaa vaikkapa koulun käsityötunneilla.

mehis.jpgmehis.jpg

Tosin peruskoulussa tehtiin sellainenkin feministinen uudistus, että tekniset työt ottavan pitää ottaa myös ompelutyöt ja näin ollen kukaan ei ota mitään. Onhan meillä tosin jo naispuolisia ex- kansanedustajiakin, jotka voimaantuvat Virkataan vittuja- kampanjoilla, mutta onneksi pojat ja miehet eivät sentään häpäise itseään Veistetään kyrpiä- järjettömyyksillä.

Tässä alhaalla sitten kuva Saharan eteläosiin suunnitellusta Vihreä muuri hankkeesta, jossa piti rakentaa koko autiomaan halki leveä metsävyöhyke. Sitä lähdettiin heti toteuttamaan tuhansilla miljoonilla euroilla ja kuten kuvasta näkyy, raha on löytänyt ottajansa. Kaikkien gepardihattujen sukulaiset ja monet vaimot ovat raahautuneet paikalle kuvien ottamisen (lisärahoitus) ajaksi, mutta kukaan ei tee mitään hyödyllistä.

vihre%C3%A4%20vy%C3%B6.jpg

Afrikan yleisin kukka on muovipussi, sanotaan. Tuonkin montun pohjalle voisi polkea tiukkaan muovipusseja siten, että ne muodostaisivat allasmaisen vesitaskun. Siihen vielä muutamia reikäisiä muovipulloja, jolloin niihin sateella kerääntynyt vesi auttaisi puuta selviämään kuivan kauden yli.

Muovia luontoon, aivan kauheeta, APUVA! Suomessa on kymmeniä tuhansia viimmesen päälle hoidettuja pihoja, joissa siistit nurmikot ja naisten hellin käsin istuttamat kauniit kukkaset iloa ja väriä tuomassa. Mutta näihin kaikkiin pihoihin on haudattu satoja kiloja muovia eri muodoissaan: kaapeleita, putkia, eristeitä, etc!