Naistoimittajia pitää olla vain sen takia, jos he ovat hyviä toimittajia. Ja sama koskee tietysti myös miestoimittajia.

gy6craDT.jpgf40213babfdc2979fde8db8e4432cb65.jpg

Nyt ylen ja maikkarin aamussa ovat harvinaisen pätevät naistoimittajat: Rosa Kettumäki ylellä ja Nina Rahkola mtv: llä. Molempia on siunattu vielä harvinaisen hyvällä ulkonäölläkin, mikä sopii näköradioon. Minulla on aika paha kuulo-ongelma, sen takia mainitsin. Voi silti haukkua natsiksi ja sovinistisiaksikin, olen jo tottunut siihen.

Rahkolan tyylistä tulee mieleen legendaarinen Lauri Karhuvaara, joka kaivoi asiasta ja haastateltavasta esiin aina kaiken mahdollisen ja tarpeellisen. Kettumäen tyylistä ei vielä tiedä, mutta hän on erittäin nopea, sujuvasanainen ja vaikuttaa tasapuoliseltakin.

Yle Teeman toimitus oli ennen 100% naisten miehittämä, mutta mielestäni erittäin tasapuolinen ja katselinkin noista kotimaisista kanavista eniten juuri Teemaa.

Sanna Ukkola taas edustaa pohjoiskorealais- vihreää koulukuntaa, enkä yksinkertaisesti vain pysty katsomaan hänen toimittelemiaan ohjelmia. Tässä kauhuesimerkki Ukkolan kolumnisti- ja toimituslinjasta, hän on legendaarisen I. F. Stonen täydellinen vastakohta.

Syksyllä Ukkola siirtyy juontamaan Pressiklubia ja se tietänee sen ohjelman loppua. Ruben Stillerilläkin oli vahva oma näkemys asioista, mutta hän keräsi kuitenkin ohjelmaan täysin vastakkaisia mielipiteitä edustavia ihmisiä ja sitä huumorin ja mielipiteiden ilotulitusta oli nautinto katsella ja kuunnella. 
Kuka jaksaa kuunnella viittä huumorintajutonta vihreää feministiä, jotka vain heiluttavat kilpaa natsi- ja rasistikotteja.