Suomessa ei ole apulaisministereitä, vaan heitä vastaavat valtiosihteerit ja ministerinpalkkoja saavat erityisavustajat. Tällä hetkellä meillä on siis jo yhtä suuri hallitus, kuin monissa afrikkalaisissa valtioissa. Sata päätä, tai suuta kuten Kiinassa lasketaan.

 Antti Rinne voi siis hankkia gepardihatun ja vetää sen vaikka korville asti! Ja varsinkin tuon Hussein al- Taeen jutun jälkeen, joka on häpeäksi koko pohjoismaiselle demokratialle.  Ruotsissakin sentään jopa vihreä, muslimitaustainen ministeri joutui eroamaan, koska veljeili todistetusti äärimuslimien kanssa.

Hallitus on lisäksi jo pääluvultaankin matriarkaalinen, mutta käytännössä naiset määräävät askelkuviot vieläkin enemmän. Afrikan heimoilla vallitsevana on myös matriarkaalisuus, joten nuo sata ministeri- kanisteria ja härkähazardilainen feminismi tulevat kuljettamaan meidät Afrikan tielle.

Lisäksi hallitusohjelmaan on kirjattu "positiivinen diskriminaatio", jolla betonoidaan valkoisten fEmakkonaisten ja muslimimiesten Ribbentropsopimus. 

- Yhdysvalloissa se otettiin 60- luvulla käyttöön ja tarkoituksena oli suosia mustanahkaisia opiskelijoita ( Husu ), lisäksi Etelä-Afrikka ja Intia, joissa on aikoinaan harjoitettu rotuerottelua ovat ottaneet käyttöön tällaisia toimia.
- Britanniassa on laitonta kohdella henkilöitä eri tavoin rodun perusteella (engl. positive discrimination, affirmative action)
- Ranskan perustuslaki kieltää asettamisen eriarvoiseen asemaan etnisyyden tai syntyperän perusteella
- Ruotsissa korkein oikeus tuomitsi 2006 laittomaksi maahanmuuttajien suosimisen haussa yliopistoon
- Helsingin kaupungin työhönotossa voidaan suosia maahanmuuttajaa, jos hakijana on kaksi ansiokkuudeltaan tasaveroista hakijaa.

Lisäksi Suomessa ovat vielä nämä ruotsinkielisten jopa 30% kiintiöt, jotka ilmeisesti vähennetään kantakirjasuomalaisille miehille pudonneesta jakojäännöksestä.

Tämä kaikki yllä mainittu onnistuu vain, koska meillä ei ole Perustuslakituomioistuinta. Intrigööri oli löytänyt hyvän kirjoituksen asiasta.