Timo Vihavaisella oli jälleen aivan loistava kirjoitus Suomen politiikasta. Sieltä sain linkin tähän Rosa Meriläisen kirjoitukseen Hesarissa ja joka ei tietenkään ollut maksumuurin takana. Lukekaa ja kauhistukaa! Tuo nainen on oikein Tytti- sarjaa:

Pännii, kun EU-keskustelua käydään kuin pikku-Trumpit: Suomi ensin -lähtökohdasta. 

Rosa kaipailee Paavo Lipposta, joka vei Suomen euroon ilman kansanäänestystä. Jollainen järjestettiin Ruotsissa ja päätettiin jäädä ulos eurosta.

Nyt Rosa tunnustaa suoraan tämän elvytyspaketin olevan pitkä loikka EU: n liittovaltioon ja hän riemuitsee siitä. Menemme siis sinne kaikkia lakeja rikkoen ja kansan mielipidettä asiasta kysymättä. Lähes samalla tavalla kuin Baltian maat liittyivät Neuvostoliittoon, mutta siistimmin. Sieltä liittovaltiosta pois lähteminen tulee kyllä olemaan vaikeampaa.

Meriläinen halveksii puhetta kansallisvaltiosta, mutta jo huomenna hän kirkuu torilla Skotlannin itsenäisyyden puolesta. Koko Suomen hallituksen politiikka on yhtä valehtelua, salailua ja monen rikoksen merkit ovat jo täyttyneet. EU: n talouskomissaari Valdis Dombrovskis lähettää suomenkielisen twiitin, joka on mitä ilmeisimmin Tytti Tuppuraisen käsialaa.

Komissiolle on selvä asia, että #NextGenerationEU -väline on kertaluonteinen, ainutlaatuinen ja se on tiukasti ajallisesti rajattu. Se on meidän mahdollisuutemme toipua tästä poikkeuksellisesta kriisistä.

Kuinkahan monta EU- komissaaria suomalaiset tietäisivät keskimäärin, jos kysyttäisiin. Jutta Urpilaisen tietäisi ehkä 45%, mutta ainakin 60% väittäisi Tytti Tuppuraisen olevan EU: n Suomi- komissaari. Niinku se Bobrikov, lisäisi moni vielä.

Mahtavat näiden EU- kiimaisten naamat venähtää, kun Välimeren maat alkavat kuluttaa elvytyspaketissa saamiaan jättipotteja. Rakkaus kestää tuhat päivää, mutta kovakin kiima talttuu jo muutamassa kuukaudessa, sanoo vanha kiinalainen sananlasku.