Joitakin aikoja sitten Ranskassa tuomittiin algerialainen mies 4kk vankeuteen ja karkotukseen, koska hän ei ollut suostunut toimittamaan ruokatavaroita juutalaisiin liikkeisiin. Hänen kohdallaan ei noudatettu EU: n arabimaihin karkoituksissa noudatettavia ”toimeenpano esteitä, ihmisoikeuksia” ja muuta roskaa, jotka yleensä estävät koko karkotuksen. Jo kolme kuukautta tuomion lukemisen jälkeen mies istui lentokoneessa matkalla Algeriaan ja taskussaan hänellä oli ikuinen porttikielto Ranskaan.

Hän oli syyllistynyt antisemitismiin, joka juutalaisiin kohdistuva rasismi katsotaan poliittista islamia vastaan taistelevassa Ranskassa erityisen vakavaksi rikokseksi. Siellä ei kouhoteta jonkun intersektionaalisen feminismin perässä, kuten meillä.

Pekka Haaviston on todettu jo syyllistyneen rikoksiin virassaan, mutta ministerin syytesuojan vuoksi häntä ei voida tuomita. Haavisto harrastaa homoseksuaaleille tyypillistä promiskuiteettia, joten hänellä on ”aviopuoliso” kotona ja lisäksi hän on palkannut ulkoministeriöön yhden ”puppelipoikansa” 9.000€/kk palkalla. On siinä mitä mällätä työn ohessa!

Nyt tuo täysin moraaliton retku on ollut valitsemassa Irania nelivuotiskaudeksi YK:n naisten oikeuksien komiteaan.

Näin Iranin sharialaki säätää:

RAISKAUS avioliitossa ei ole rikos. Nainen ei saa matkustaa ulkomaille ilman miesholhoojansa lupaa naisen iästä riippumatta. Naisen on käytettävä hijabia. Määräys koskee myös alakouluikäisiä tyttöjä. Naiset eivät saa katsoa miesten urheilua. Naisilta on pääsy kielletty useisiin oppilaitoksiin.

Tyttö voidaan vihkiä avioliittoon 13-vuotiaana. Alle 13-vuotiaan tytön avioliittoon tarvitaan lupa tuomarilta.

Naisista kaksi kolmasosaa on perheväkivallan uhreja.

Avioliiton ulkopuolisesta seksistä rangaistaan raipoilla. Raiskatuksi joutunut nainen voi saada raipparangaistuksen, jos hän ei voi aukottomasti todistaa, ettei hän suostunut sukupuoliyhteyteen vapaasta tahdostaan.

Aviomies voi kieltää vaimoaan toimimasta ammatissa, jota mies ei hyväksy. Aviomies myös päättää naisen asuinpaikasta. Ja niin edelleen.

Tuo Haaviston päätös on tietysti täysin linjassa intersektionaalisen feminismin kanssa. Musliminaisilla ja valkoisilla heteromiehillä on huonoin mahdollinen asema tuossa uudessa kastijärjestelmässä. Valkoiset naiset ja muslimimiehet ovat ylimpänä hierarkiassa, minkä jälkeen tulevat kaikki ruskean sävyt ja seksuaalifriikit.

Iranissa tosin Pekka Haaviston kaltaiset homot vedetään ensimmäisinä hirteen, mutta jotenkin se ei häntä kiinnosta. Tai ehkä se peräti kiihottaa, en tiijä! Nyt Haavistolla on taas voimaa antaa lausuntoja jostain Navalnyista ja muista pikkuruisista asioista, jotka häiritsevät tämän homon maailmankuvaa.