Terroristijärjestö Hamasia johtavan Ismail Haniyyan sisko asuu tosiaan Israelissa (Jerusalem studio). Pitäisikö Israelin armeijan nyt siis tappaa tuo sisko ja vetää hänen ruumistaan auton perässä pitkin Tel Avivin (Kevätkukkula) katuja valtavien kansanjoukkojen hurratessa!

No ei todellakaan, koska juutalaiset ovat jo n.200 Nobel- palkinnollaan osoittaneet olevansa maailman sivistynein kansa. Ja katsokaa meidän Benkkua, hänestä olisi tullut varmasti ministeri ja jopa presidenttikin Suomeen ilman sitä valitettavaa sairautta.

Libanonin sisällissodan aikana eri arabiryhmät tosiaan vetivät tappamiensa muiden arabien ruumiita autojen perässä ja väkijoukko hurrasi haltioissaan. Israelin entinen pääministeri Ariel Sharon oli ollut siellä vakoilemassa ja kauhisteli näkemäänsä vielä kymmeniä vuosia myöhemmin (Jerusalem studio).

Tästä voitte katsoa videoilta miten Ruotsin Malmössä, Helsingborgissa ja Växjössä muslimit juhlivat Hamasin terrori- iskua. Nämä imaamit ja muut juhlijat ovat taatusti nähneet ne pääosin siviilien murhista kuvatut videot, mutta juuri sehän niitä kiihottaakin. Samoin kuin Ruotsissa ja Suomessakin kuvatut videot joukkoraiskauksista ja isolla porukalla tehdyistä vääräuskoisten lasten ja nuorten pahoinpitelyistä.

hamas.jpg

Ai missäkö sekulaari valtio ja monikulttuurisuus? No ei ainakaan Ruotsissa, koska heillä väestöstä jo 10 % on muslimeja, mutta siellä tehdään 10. 000 raiskausta vuodessa. Meillä muslimeja on vain pari prosenttia, mutta eipä noita raiskauksiakaan ole kuin 1.000 vuodessa.

PS. Paskalehti- Hesari esittelee hautajaisia Gazassa, mutta ei kerro nuorison musiikkifestareiden pitopaikalta löytyneen 260 nuoren ruumiit!