Kaikenlaiset toimittelijat ovat ennustaneet Britannian talouden romahtavan välittömästi Brexitin jälkeen. Muutama päivä sitten tulleen Britannian keskuspankin ennusteen mukaan maan talous kasvaa kuitenkin 7. 25 % vuonna 2021 jKr. ja kasvu on nopeinta 70 vuoteen. Tuollaisiin lukuihin on pystynyt tähän mennessä vain Kiina modernin ajanlaskun aikana. Äskettäin kerrottiin Euroopan vajonneen taas taantumaan ja parhaimmillaankin nousua tuskin tulee muualla kuin Saksassa.

Tässä Ylen raportti muualta Euroopasta ja miten EU- maat suhtautuvat jättimäisiin tukipaketteihinsa. Digitalisaatioon pistetään valtavia summia ja se tulee olemaan kova sana tulevaisuudessa.

Suomen piskuisesta 2 miljardin tukipaketista (6.6 miljardin velka!) ei paljon jakamista riitä, mutta puolet siitä pistetään ilmastonmuutoksen torjuntaan. Ympäristöministeriö rakentaa lisää jänkkää, koska sitä jänkkäähän meillä on vasta Unkarin pinta- alan veran. Sitten maailmalla muiden kehuessa digitaalisia hienouksiaan me voimme kuitenkin ylpeinä sanoa kuten Leppäsen Preeti: On tota jänkkää ny kumminki!

Suomi antaa siis 4.6 miljardia ylimääräistä Välimeren maille ja niillä rahoilla me turvaamme satojen tuhansien virkamiesten hyvinvoinnin noissa maissa aina seuraavaan tukipakettiin asti!

Kepun Hyväntoivonalue- sotea kutsutaan hallintohimmeliksi, mutta se on pientä Italiaan ja Espanjaan verrattuna. Italian parlamentin toiminta maksaa enemmän kuin neljän suuren EU- maan parlamentit yhteensä, mutta Sisilian parlamentti maksaa vielä sitäkin enemmän. Espanjassa taas oli niin monta autonomista aluetta, itsehallintoa ja piiriparlamenttia, että kepulien maakunnat ovat pikkuperunoita niiden rinnalla. Eräässä brittiläisessä dokumentissa käytiin joskus läpi noita asioita.