Luin Kodin Kuvalehdestä ison jutun Touko Aallon ja hänen äitinsä läheisestä suhteesta. Ihan hieno asia heille, mutta miten ihmeessä tuollainen mammanpoika edes haaveilee jostain pääministerin virasta. 

Aallon tullessa julkisuuteen hän vaikutti ihan jämerältä mieheltä, mutta nyt mies jauhaa vain noita lapsuuden kiusaamisiaan ja sama kiusaaminen on alkanut taas eduskunnassa. Ville Niinistö aloitti tuon "kokoomus kiusaa" ruikutuksen ja se näyttää nyt jäävän jokapäiväiseksi uutiseksi.

Suomen pääministeri tapaa putineita, trumppeja, merkeleitä etc, eivät tuollaiset nössöt siellä pärjäisi. Putin ja Trump ottavat pikku- Toukoa niskasta kiinni ja hukuttavat hotellin kylpyammeeseen niinkuin kissanpennun. Siis näin vertauskuvallisesti sanottuna, tuskinpa käytännössä niin tekevät. Vaikka varmasti mieli tekisi.

Touko Aalto oli 10 viikon kesäloman jälkeen pari viikkoa töissä ja sen jälkeen hän jäi uupumuksen takia sairaslomalle. Tämä hänen uusi naisystävänsä Iris Flinkkilä tulee aiheuttamaan vielä monet sairaslomat tälle mammanpojalle.  Iriksen sukupuolimoraali kun on opittu kylänraitilla reihuvalta koiralaumalta: kaikki naivat kaikkia, missä ja milloin  tahansa. Pari viikkoa sitten Iriksen uutisoitiin kuvanneen filmiä jossa kaksi transsua eheyttää toisiaan kaatamalla maalia toistensa päälle. #metoo tuhosi kaikki miespuoliset elokuvantekijämme, joten nyt tuollaisille hazardi- projekteille riittää rahaa.

Tuollainen promiskuiteetti on vihreillä yleinen käytäntö, kuten Jani Toivolankin esimerkki osoittaa. Hän asuu adoptiotyttärensä kanssa jonkinlaisessa kollektiivissa, jossa asuu kolme muutakin miestä. Seiskan mukaan yksi heistä oli Janin poikaystävä, vai oliko se sittenkin yksi kerrallaan. Nyt on kuitenkin tullut välirikko tuon poikaystävän kanssa, mutta eihän se ole muuta kuin vaihtaa paikkaa junassa.

Jotenkin tuo armeijan upseereiden kaksoiskansalaisuudesta käytävä keskustelu huvittaa. Ja venäläisiä tämä suomalaisten suvaitseva typeryys naurattaa vielä enemmän. Monissa valtioissa kansalaisuuden saaneiden on vannottava uskollisuudenvala  uudelle kotimaalleen ja silloin entisistä valoista toisille maille luovutaan.

Otetaan Suomeen 15. 000 filippiiniläistä sairaanhoitajaa, hyväksytään heidän 4 vuoden yliopistokoulutuksensa pätevänä, maksetaan heidän työnantajilleen 6- 12 kk 50- 100% palkkatukea ja siihen loppui puheet sen alan työvoimapulasta. Ei onnistu, siitä ovat tehy, super ja naispuolueet pitäneet huolen.

Sen sijaan miesvaltaisilla aloilla tämä on ollut käytäntö jo pitkään ja nyt "me emme edes pärjäisi ilman maahanmuuttajia". 

Toisaalta taas hesarin pääkirjoitus viikko sitten vaati meitä ottamaan koulutettua työvoimaa Afrikan maista. Sehän olisi pahinta mahdollista riistoa ja kolonialismia, mitä juuri nyt kehityksen alkuun päässeille Afrikan maille voisi tehdä.

Katselin jokin aika sitten filminpätkää Israelin ja Filippiinien johtajien tapaamisesta. Miehet suorastaan ylistivät maidensa suhteita: Israeliin oli muuttanut 20. 000 filippiiniläistä hoitsua ja heitä oli kohdeltu äärimmäisen hyvin. Toisin kuin monissa muissa maissa, sanoi Filippiinien presidentti, mutta ei halunnut mainita nimeltä ympäröiviä arabimaita.