teborgissa on nyt kiihtynyt sota kahden muslimien rikollisjengin välillä. Toisella puolella on Angeredin kaupunginosaa rautaisella otteella jo vuosikymmeniä hallinnut emiiri/sulttaani (mikä paska lie, suom. huom.) Hashem Ali Khanin klaani ja toisella puolen ilmeisesti arabitaustainen Backajengi.

Tuosta Ali Khanin jengistä löytyy Aftonbladetin kirjoituksia jo vuodelta 2006, mutta porukan yli 60- vuotiasta johtajaa ei vain ole saatu tuomittua. Vuosi sitten hänen asunnostaan löydettiin Kalashnikov rynnäkkökivääri, mutta ilmeisesti hän selvisi siitäkin Ruotsin löysyyden takia.

ali%20khan.jpg

Tässä kuvassa tuo Angeredin lähiötä jo vuosikymmeniä terrorisoinut Hashem Ali Khan ikiomassa moskeijassaan. Allahu Akbar!

Samoin ei ole saatu kaltereiden taakse hänen 40 henkistä sukulaisista koostuvaa ”upseeristoaan”, vaikka näiden tiedetään tehneen lukuisia murhia ja hallitsevan puolen Göteborgin huumekauppaa. Nykyisin jengillä on satoja ”sotilaita” ja Ruotsin kiristyneiden aselakien takia useimmat ovat alaikäisiä.

Tässä lainauksia sosiaalidemokraattisen Aftonbladetin tämän päiväisestä kirjoituksesta:

  • Ampumiset, autojen tuhopoltot ja nyt tiesulut, joita kontrolloivat sukuverkostot ovat saaneet Göteborgin aktivoimaan kriisiryhmän.
  • Tiesuluilla jengin nuoret miehet pysäyttävät ja tarkastavat autoja, jotka ajavat alueella. Miehet ovat aseistettuja, heillä on luotiliivit, radiopuhelimet ja jotkut ovat naamioituneita.
  • Tiistaina eräs Lövgärdeskoulun työntekijä näki kaksi miestä, joista toisella oli aseen näköinen esine housunpuntissa. Hän hälytti poliisin ja vielä samana päivänä hänet kidnapattiin ja pahoinpideltiiin.
  • Nyt alueella työskentelevät saavat vartijan saattamaan heidät töihin ja töistä pois.

Tuo Ali Khanin klaani voi käsittää vaikka kuinka paljon jäseniä, koska jo arabiperheessä voi olla jopa 400 jäsentä (Jerusalem studio). Heitä on voinut saapua Ruotsiin vaikka kuinka paljon, koska jostain ihimeen syystä pakolaiset tulevat maahan aina ilman mitään henkilöllisyystodistuksia! Vaikka rahat ja kalliit puhelimet ovat tallessa! Jotkut heistä vaihtavat nimeä vielä siinä turvapaikan antaneessa maassakin, kuten tämä meidän Abdirahim ”Husu” Hussein, joka "joutui" vaihtamaan nimeään suojellakseen perhettään suomalaisten kauhealta rasismilta. Samallahan siinä tietysti katosivat  Husun saamat kolme petostuomiota, jotka olisivat saattaneet vaikeuttaa hänen nousuaan Helsingin sosiaalidemokraattien ykkösnimeksi!

Tuosta Hashem Ali Khanin jengistä löytyy lukemattomia kirjoituksia Ruotsin valtalehdistä ja siitä on kirjoitettu jopa kirjakin. Aina tämä pääroisto nimeltä mainiten. Ruotsin poliisi ei vain voi mitään, koska intersektionaalisen feminismin lainsäädäntö on aina rikollisten puolella. Juuri nyt muuten tuli Aftonbladetissa uutinen Tanskasta, missä somalitaustaisen jengin jäsenet saivat kahdesta murhasta elinkautisia ja kaksi rikoshetkellä 17- vuotiastakin sai peräti 20 vuotta vankeutta. Siellä pistetään jengit armotta kuriin!

Tuossa Angeredin lähiössä tulee nyt vain kiihtymään tämä "monikulttuurisuudelle" tyypillinen ilmiö: viimeisetkin ruotsalaiset ja ei- muslimit muuttavat pois alueelta, palvelut ja kaupat katoavat, koska vartiointiliikkeet eivät lähde noin vaaralliselle alueelle. Pääosin tämä on jo tapahtunut.

Suomen poliisiministeri Maria Ohisalon uskontopoliisi saattaa vetää minut raastupaan tämän jutun takia, mutta silloin ristillä riippuu myös Aftonbladetin päätoimittaja Lena K. Samuelsson. Todennäköisesti silloin Suomen härkähazardilainen suvaitsevaisto huutaa: Vapauttakaa Samuelsson!