Sofi Oksasella on harvinaisen sekava artikkeli Hesarissa, missä hän vetelee yhtäläisyysmerkkejä joihinkin Saksassa 70 vuotta sitten tapahtuneisiin juutalaisvastaisiin tekoihin, natseihin ja perussuomalaisiin.

Sofi voisi katsella ihan viime aikojen ja lähipäivien uutisia, joissa sama tapahtuu uudelleen koko Euroopassa, mutta paljon raaemmin. Tällä kertaa natsilippuja heiluttavat muslimit, jotka käyvät etenkin juutalaisten, mutta myös poliisien ja sivullisten kimppuun. Nämä Hamasin kannattajat tekevät tuon terrorijärjestön tapaan aivan avoimesti Heil Hitler- tervehdyksiä, mutta siitä puhuminen on kielletty ja heitä Sofi puolustaa sekavassa artikkelissaan.

Sofi Oksanen vertaa siis Riikka Purran kaltaisia upeita naisia natseihin, joten minulla on täysi oikeus ja hyvät perustelutkin epäillä Sofin mielenterveyttä.

Oksasen kirja Puhdistus julkaistiin aikoinaan kovalla kohulla ja minuakin se kiinnosti. En tiennyt Sofista mitään, joten etsin kirjastosta hänen muita kirjojaan. Löysin ainoastaan eräästä novellikokoelmasta hänen kirjoituksensa Neiti Penetree, joka oli suorastaan järkyttävää sadistista roskaa.

Sitä voisi näyttää nimettömänä joillekin psykiatreille ja heidän diagnoosinsa olisi yksimielinen: Näin sairailla asioilla julkisesti herkutteleva ihminen on vaaraksi ympäristölleen ja itselleen, joten hänelle kuuluu pakkomääräys psykiatrisen sairaalan suljetulle osastolle.

Olen lukenut kaikkien parhaiden virolaisten kirjailijoiden teoksia Viron neuvostoaikoina kokemista karkotuksista ja muusta väkivallasta. Luin siis myös Sofi Oksasen Puhdistuksen, jossa kaikenlainen sadismi ja ihmisen sairas seksuaalisuus olivat pääosassa. Enkä tietenkään tarkoita mitään homoutta tai lesboutta; minulla on tälläkin hetkellä parin homppelikaverin numero puhelimessani.

Oksanen toistelee tuon Hesarin jutun läpi uutista, jossa EU: n perusoikeusvirasto oli todennut Suomen olevan Euroopan rasistisin maa. Tutkimuksessa oli kysytty Suomessa asuvien afrikkalaisten kokemuksia rasismista.

Heistähän suurin osa on somaleja, joiden julkisuuteen nostamista rasismikohuista 95% on virallisesti todettu valheiksi, mutta yhtäkään ei ole todettu oikeaksi.

Tilataan oikeusministeriöstä somalien suomalaisia kohtaan tekemien murhien, raiskausten, ryöstöjen, pahoinpitelyjen, petosten yms. tuomioon johtaneiden rikosten pöytäkirjat ja niitä löytyy 5- 10 rekkalastia. Tilataan sitten vastaavat suomalaisten somaleihin kohdistamien rikosten pöytäkirjat ja apulaisoikeuskansleri voi tuoda ne povitaskussaan. Ja tilataan samat paperit muistakin afrikkalaisista kansallisuuksista ja sama järkyttävä epäsuhta.

Meillähän oli jokin aika sitten kaikissa lehdissä esillä nämä kauhistuttavat Mikroaggressiot, jotka kuvasivat suomalaisten harjoittamaa rasismia. Sinähän puhut hyvää suomea ja oletko sinä ulkomaalainen, olivat pahinta rasismia mitä Suomesta löytyi.

l%C3%B6hven.jpg

Sofin valinta: Hamasin ja al- Aqsan palestiinalainen prikaati esittää Sofille Heil Hitler tervehdyksen!