Tällä videolla hurmioitunut arabijoukkio ryntää raja- aidan läpi Israeliin allahu akbria huutaen ja machete- veitsiä  heiluttaen he kertovat tulleensa lahtaamaan juutalaisia. Kuten ovat vuosikymmenien aikana tehneetkin, Israelin sotilaita ja siviilejä kaapattuaan.

Arabit eivät ole suostuneet tekemään rauhaa Israelin kanssa, joten vallassa on sotatila ja rajan ylitettyään he saavat maistaa sodan lääkkeitä. 

Pirun ikävää sinänsä, mutta mitä muutakaan Israelin armeija voisi tehdä! Eivät he voi päästää jostain kohtaa tuhansia vaahtosuisia arabeja heiveröisen aidan läpi, koska silloin niitä tulisi kaikkialta ja miljoonia kerralla.

Länsirannan korkea muuri on tehokas ja sellaisten pohjiahan rakennetaan jo Suomessakin ja nimenomaan muslimeja vastaan. Siis näitä betoniporsaita ja isoja autoja kaikkien festareiden ja juhlien suojaksi.

Lentokentillä on satoja turvallisuushenkilöitä ja poliiseja, aseistusta konepistoolista lähtien ja matkustajat kaikki tarkastetaan, läpivalaistaan ja kopeloidaan.

Sen sijaan tuhat ihmistä kuljettavassa junassa ei ole edes vartijoita kyydissä. Sinne kun pari terroristia pääsee rynnäkkökiväärien kanssa, niin jopas tulee ruumiita. Ihmiset kun vielä istuvat valmiiksi jonoissa penkeillään ja tuollaisen sotilasaseen luoti lävistää puoli penkkiriviä kerrallaan. Lopuksi ajavat junan täydellä vauhdilla pöpelikköön, tai sitten pakenevat sopivassa kohtaa. Eikä monta kilometriä lähimmältä tieltä olevalle rataosuudelle saada mitään ambulanssejakaan.

Sehän oli jo lähellä, kun Amsterdam - Pariisi reitillä taltutettiin islamistinen terroristi. Rynnäkkökivääriin hänellä oli 240 panosta ja muuta pikkupistoolia siinä jälkiruuaksi.