Reilu kuukausi sitten paljastui tynkä- EU: n (vrt. Brexit ja tynkä- NL) tehneen jo alustavan päätöksen määrätä Ruotsin myymälle nuuskalle verot kaksinkertaistavan korotuksen. Ruotsalaiset kuitenkin raivostuivat uutisesta ja siellä vaadittiin jopa kokonaan eroa tynkä- EU: sta.

Suomessahan tuo nuuskan kieltäminen otettiin Jumalan sanaakin suurempana totuutena. Hulluinta siinäkin oli se, että kiellon raivokkaimpina kannattajina olivat ne tahot (naiset), jotka vaativat huumeiden käytön laillistamista.

Sirpa Abdallahilla on taas hyvä kirjoitus tynkä- EU: n järjettömästä ilmastopolitiikasta:

”Eri jäsenvaltioiden valmiudet vähentää päästöjä vaihtelevat. Tämä on otettu huomioon määrittämällä tavoitteet maan asukaskohtaisen bruttokansantuotteen perusteella.Eikö metsien hiilinieluilla olekaan sitä merkitystä joka on Suomen metsille mm:ssa asetettu? Miten ihmeessä bruttokansantuote voi vaikuttaa ilmastopäästöjen vähennysvaatimuksiin? Metsät ovat hiilinielua ihan bruttokansantuotteesta riippumatta".

Tuo Ruotsin nuuskaveron korottaminen oli vain yritys parantaa Ruotsin maksuvalmiutta ja nostaa maan erilaisia maksuja tynkä- EU: n kassaan.

Bruttokansantuote muodostuu kaikesta mahdollisesta valtiossa tapahtuvasta taloudellisesta toiminnasta, joten siihen lasketaan myös tulipalojen sammuttaminen, etc. Suomessa on maailman suurin tyhjäkäynnillä pyörivä julkinen sektori, jonka lasketaan (itte laskin!) kuitenkin "tuottavan" 20- 30% maamme bruttokansantuotteesta.

Pakolaiset ovat uusi Nokia, kirjoitti Hesari vuonna 2015. Ja totta totisesti noiden nokinaamojen ympärillä pyörivä maahanmuuttoteollisuus maksaa Suomelle jo 4 miljardia vuodessa (Pauli Vahtera). Se on enemmän kuin se paljon kohkattu peliteollisuus ja enemmän kuin Lapin matkailu, mutta kun se on kokonaan miinusmerkkistä. Mutta kun se on sitä bruttokansantuotetta ja se nostaa meidän kaikkia maksuja tynkä- EU: n pohjattomiin säkkeihin.

Välimeren maissa valtava osa palvelualojen töistä tehdään pimeänä, eikä niistä makseta mitään alveja tai muita veroja. Suuri osa niiden valtioiden BKT: sta katoaa siinä, mutta saavathan ne onneksi Suomesta rahaa asioidensa hoitoon!

Ranskassa otettin vasta pari vuotta sitten käyttöön yritysten ennakonpidätys veroista. Sitä ennen jokaisen piti säästää vuoden aikana riittävä summa, jotta pystyi maksamaan verot vuoden lopussa. Tiedän hyvin, koska lähisukulaiseni asuu siellä. Kuinkahan moni jätti ne verot maksamatta ja kyselikö kukaan niiden satojen miljardien perään!