On elokuun ensimmäinen päivä 2015 ja Suomessa on satanut kaatamalla jo 2 viikkoa.

Kreikka on saanut yli 50 miljardin lisälainansa ja Suomi 800 miljoonaa lisää vastuita. Saksan ja Ranskan yksityisten ja valtiollisten pankkien johtajat riemuitsevat, koska ne lainaavat 6- 13 % korolla  "riskirahaa" Kreikalle, vaikka kaikki Eurostoliiton kansat ovat takaajina. He ostavat kultaisia vessanpönttöjä ja järjestävät valtaisia shamppanja-, kaviaari- ja seksiorgioita luksuskodeissansa.

Suomi vastusti lainaa viimeiseen asti ja on nyt hirveän kansainvälisen ryöpytyksen kohteena. Kreikkalaiset boikotoivat suomalaisia tuotteita ja Italia ajaa Ranskan tukemana ankaria leikkauksia Suomen EU- tukiaisiin. 

Paavo Arhinmäki esiintyy Kreikan televisiossa ja irvistelee Suomen katastrofaaliselle taloustilanteelle ja suomalaisten huonolle pukeutumiselle. Lisäksi hän haukkuu Suomen köyhiä apinoiksi, koska nämä äänestävät persuja.

Suomen leipäjonot ovat jo niin pitkiä, että ne näkyvät avaruuteen asti.

On perjantai 14. elokuuta ja Suomessa paistaa aurinko ensimmäistä kertaa kolmeen viikkoon. Hallituksen Troikka ( Sipilä, Soini ja Stubb) on ollut jo kolme päivää salaisissa neuvotteluissa tuntemattomassa paikassa.
Kello 17 pankkien sulkeuduttua kerrotaan hallituksen pitävän tiedotustilaisuuden klo 18 ja sitä seuraavan erikoisuutiset.

Uutisissa nämä kolme herraa sitten ilmoittavat Suomen eroavan eurosta ja pankkien pysyvän suljettuina ainakin seuraavan viikon ja aina siihen asti kunnes uusi valuutta on painettu ja jaettu.

Operaatio on ollut äärimmäisen salainen, joten rahapajat Suomessa ja Yhdysvalloissa ovat vasta klo 18 saaneet määräyksen alkaa painaa ja takoa markan seteleitä ja kolikoita. Uudet setelit ja kolikot ovat täsmälleen samannäköisiä kuin vanhatkin, koska ei ole aikaa uusien suunnitteluun. 

Markan arvo on sama kuin euronkin, joten pankkikorteilla, kaupoissa ja netissä maksuliikenne jatkuu ennallaan. Apteekit määrätään myymään lääkkeitä velaksi, tarvittaessa valtio korvaa saatavat tukkuhinnalla. Suomessa asuu rehellinen kansa, joten tällainen on hyvin mahdollista. Toisin kuin Kreikassa, missä kaikki ovat epärehellisiä luikeroita.

Näissä uutisissa annetaan myös joukko muita määräyksiä, asetuksia ja lakeja. 
Naisille määrätään pakolliset kutsunnat ja pakollinen siviilipalvelus. Sen katsotaan olevan ainoa keino parantaa katastrofaalista vanhustenhoitoa. Samalla naisille määrätään kiintiöt kaikkien yritysten hallintoneuvostoihin ja vähän muihinkin johtotehtäviin. Täsmälleen näin on jo Norjassa, joten naisjärjestöjen on vaikea siitä mitään repiä.

On lauantai 15. elokuuta ja Björn Hunajarosvo Wahlroos saapuu Helsingin lentokentälle. Häntä ei päästetä maahan ja Juhana Vartiainen lähtee samalla koneella pois maasta.