Tässä Iltasanomien jutussa Suomessa syntynyt irakilainen Sara kertoo totuuden muslimipakolaisten turvapaikkaturismista ja islamilaisen kulttuurin täydellisestä sopeutumattomuudesta Suomeen. 

Riikka Purra kirjoitti 16 vuotta sitten yksityishenkilönä pienen piirin sivustolle usein leikillisiäkin kommentteja pitkiin keskusteluihin, joista roskalehdistö ja YLE on nyt poiminut yksittäisiä sanoja tai lauseita. On jopa kerätty lapsellinen adressi jossa vaaditaan Riikan eroa. Samanlainen adressi saadaan äkkiä kasaan jokaisen hallituksen jokaisesta ministeristä.

Tässä jutussa Suomessa syntynyt irakilainen Sara siis vahvistaa sen, minkä kaikki jo tiesivät, mutta mitä ei saa sanoa ääneen ja vielä vähemmän kirjoittaa.

- Varsinkin Irakin pakolaisten tapauksessa kysymys on lähes aina TURVAPAIKKATURISMISTA. Suomesta haetaan kaikki taloudelliset tuet ja sitten lomaillaan pitkiäkin aikoja siellä kotimaassa, missä Suomen sosiaaliturva ja lapsilisät vastaavat lääkärin palkkaa. Nyt jo romahtanut koululaitos ja oikeuslaitos noudattavat käytännössä sharia- lakeja. (Ministerit Anna- Maja Henriksson ja Li Andersson)

- Suomessa muslimit eivät edes yritä kotoutua työelämään ja lakeihin, vaan päinvastoin se islamilainen kunniakulttuuri vain vahvistuu.

- Suomi tukee islamilaista kunniakulttuuria, koska pakkoavioliitoista, julmista pikkutyttöjen silpomisista ja jopa terrorismista (al- Hol) ei rangaista mitenkään.

- Anna- Maja Henriksson (RKP) on pitkän oikeusministerinä olonsa aikana tekemällään lainsäädännöllä vain tukenut muslimien harjoittamaa naisten sortoa, tasa- arvon rikkomuksia, sekä rasismia muita kansallisuuksia ja uskontoja kohtaan.

- RKP: n puheenjohtaja Anna- Maja Henriksson on oikeusministerin virassaan rikkonut niin törkeästi ja niin paljon YK: n Ihmisoikeussopimusta ja Suomen lakeja, että hänen pitää välittömästi erota hallituksesta. Hänen tekemisensä pitää tutkia ja niistä pitää määrätä ansaittu rangaistus.

Tuosta Saran jutusta selviää myös, ettei tuo kunniakulttuuri ole pelkästään islamin keksintöä, vaan se liittyy tiukkaan heimokulttuuriin. Mutta väkivaltaisen islamin avulla/varjolla sitä on hyvä harjoittaa. Varsinkin, kun Suomen kaltaiset "oikeusvaltiot" jo lainsäädännössään ja varsinkin sen tulkinnassa (kulttuuritulkki!) hyväksyvät islamilaisen väkivallan monikulttuurisena rikkautena!

Minä voisin ihan ajankulukseni laittaa alulle adressin, jossa vaaditaan ministeri Anna- Maja Henrikssonin eroa. Mutta se olisi heti naisvihaa, rasismia ja hyökkäys ruotsinkielisiä ja muslimeja vastaan, joten raastupaan mentäisiin. Lisäksi Li Andersson määkisi siitä joka päivä ja vielä monta vuotta televisiossa. Raastuvan ja mahdollisen vankilankin minä vielä kestäisin, mutta en Li Anderssonin määkimistä.