Viime viikolla uutisoitiin taas, kuinka yhä useampi suomalaisnuori siirtyy laiskuuttaan Kelan toimeentulotuen saajaksi.

Paskapuhetta, se on avan turha Suomen hienoa nuorisoa syyllistää! Tuo äkillinen nousu nuorissa toimeentulotuen hakijoissa johtuu siitä, että muutamassa vuodessa turvapaikan on saanut 20. 000 - 30. 000 pakolaista. Heistä vielä valtaosa on nuoria miehiä, joista 70 % tulee nostamaan sitä tukea elämän läpitte. Tämä siis tiedoksi perustuloa suunnitteleville vihreille: ei sellaiset 600 € mihinkään riitä, täyskattaus se olla pittää.

Samoin nuorten miesten sinänsä huolestuttavan suuresta syrjäytymisestä puhuttaessa pitää ottaa huomioon tietyistä maista (Irak, Somalia, Afganistan ) tulevien nuorten miesten tarkoituksellinen yhteiskunnan ulkopuolelle jääminen. Ja nämä nuoret miehethän jättäytyvät ainoastaan yhteiskunnan velvollisuuksien ulkopuolelle, kaikki etuudet ja erityispalvelut he kyllä käyttävät jopa yli odotusten!

Viime viikolla uutisoitiin myös, kuinka Uudenmaan työsuojelupiiri järjesti valtaisan tehoiskun Helsingin ravintoloissa; tutkittiin työntekijöille järjestettyä työterveyshoitoa! Täydellisen mitätöntä ja tehotonta puuhastelua pikkuasioilla, koska isompiin ei uskalleta, eikä haluta koskea.

Rakennusala on aina vain pahemman kaaoksen vallassa, mutta sinne nämä kuukausipalkkaiset sipsuttajat eivät uskalla mennä. Olen itse ja omassa tuttavapiirissäni kaikki rakennusalan ammattilaiset ovat työttöminä, koska suomalaisia ei enää vain oteta työmaille. Ulkomaalaiset tekevät ilman ylityökorvauksia, lomarahat ja työajanlyhennysrahat (18. 5+ 7.7 )  pois ja nykyisin kaikki mahdollinen on urakkaa. 

Nyt tuli ukrainalaisillekin viisumivapaus EU- alueelle ja sieltä tulee seuraava orjatyövoiman vyöry. 

Taas suivaisee!