Ruotsissa on perustettu poliisiin erikoisryhmä Team 2022, jonka tehtävänä on lopettaa monia lähiöitä piinaava jengirikollisuus. Eilisiltana tällä sukupuolineutraaliksi laimennetulla "Karhuryhmällä" olikin sitten jo tehtävä Tukholman lähellä sijaitsevassa Märstassa.

Hurjan takaa- ajon jälkeen rikollisten auto kolaroi liikenneympyrässä ja Team 2022 sai roistot vangittua autoonsa. Rahaa löytyi 500. 000 kruunua ja "rispektiä" herättävä Kalashnikov- rynnäkkökivääri päätyi myös poliisien haltuun.

Muutamassa minuutissa paikalle pelmahti kuitenkin parikymmentä naamioitua jengiläistä, jotka pienen kahakan jälkeen vapauttivat kaverinsa ja niin rahat kuin Kalashnikovkin joutuivat taas Kalifaatin haltuun.

Siinä oli jälleen uusi sulka Ruotsin poliisien persieseen ja jälleen oli jengisodissa uusi kynnys ylitetty. Näin tämä poliisin Team 2022 menetti heti kättelyssä maineensa kansan, mutta ennen kaikkea jengiläisten simissä.

Eilen illalla tapausta uutisoitiin suuresti Aftonbladetissa, mutta nyt se oli jo piilotettu maksumuurin taakse ja tänään poliisi vaikenee noista eilen kerrotuista yksityiskohdista.

Näin se vaan homma "etenee"  Ruotsissa ja Suomi menee takuuvarmasti perässä. Nykyisin Ruotsissa asuntoryöstöt ovat jo suoranainen epidemia, eikä niille voida mitään. Sellaisessa asemiehet tunkevat väkisin ihmisten koteihin, hakkaavat pyörätuolissa istuvat vanhuksetkin, jopa korva saatetaan repiä irti päästä ja lopuksi rosvot vievät kaiken arvokkaan.