Hesarin toimittaja Anna-Stina Nykänen kertoo viimeinkin myös lehtensä lukijoille sen, minkä muut suomalaiset ovat tienneet koko ajan. Helsinkiläiset eivät tee, eivätkä maksa mitään ilmastonmuutoksen torjunnan hyväksi.

Muualla Suomessa ihmiset joutuvat maksamaan jopa tuhansia euroja vuodessa ja etsimään uudet työpaikat tyttöhallituksen ilmastohumpan vuoksi. Helsinkiläiset eivät siis maksa mitään, mutta he päinvastoin tuhoavat sen mahdollisuuden Suomen hiilineutraaliudesta vuoteen 2035 mennessä.

Helsingin sähköyhtiö Helenin päästöt ovat lähes yhtä suuret kuin kaikkien Suomen henkilöautojen yhteensä. Löysin joskus sen tilaston, mutta nyt en.

Helen polttaa edelleen monien lämpö- ja sähkövoimaloidensa kattiloissa Putinin mustaa kivihiiltä. Näin ollen voidaan sanoa, että jokaista Ukrainan kansaa tuhoavaa panssarivaunua rahoittaa myös helsinkiläinen vihreä.

Helsingin seudulla näkee paljon sähköautoja ja sähköbusseja. Jälkimmäisten kyljessä on valtava sähköjohdon ja töpselin kuva antamassa illuusiota puhtaasta energiasta. Se töpseli pistetään kuitenkin ladatessa hiilivoimalan kyljessä olevaan pistorasiaan, joten Putinin kuva noiden bussien kyljissä kuvaisi rehellisemmin Helenin toimintaa.

Ulla Appelsinilla on jälleen hyvä kirjoitus ja tällä kertaa hän ruotii Tarja Halosen kaksinaismoraalia. Tämä kun vaatii ja on jo saanut naisille maailman tasa- arvoisimman valtion, mutta katsoo nyt kaikkien korkeiden naispoliitikkojen arvostelun naisvihaksi.

Voimmehan me kieltää naishallituksen, naisministerien ja naispresidenttien arvostelun, mutta silloin meidän on myös pakko rajata naisten äänioikeus pelkästään kunnallisvaaleihin. Emmehän me muuten pysty sellaisia vajakkeja suojelemaan, se pitää jokaisen käsittää.

Ulkoministerinä Tarja Halonen vieraili Iranissa ja veti siellä huivin päähänsä. Sen tekemällä hän hyväksyi musliminaisten alistamisen ja homojen hirttämisen tuossa islamilaisessa valtiossa. Nythän on nimittäin erään dokumentin naisia syytetty Hitlerin politiikan ja Holokaustin hyväksymisestä, kun he ovat tehneet jonkun epämääräisen kädenheilautuksen, joka on tulkittu natsitervehdykseksi.

Minä suhtaudun kriittisesti tuollaisiin mahdollisesti natseja sympatisoiviin naisiin, mutta vielä enemmän kriittisesti minä suhtaudun Tarja Halosen poliittiseen toimintaan. Meillä on nyt tasa- arvoinen asepalvelus, julisti Halonen naisten saatua mahdollisuuden suorittaa vapaaehtoinen varusmiespalvelus. Meillä on nyt tasa- arvoinen lastenhoito, voidaan myös johtaa tuosta Halosen houreisesta lausunnosta, koska Suomessa on taatusti enemmän yksinhuoltajaisiä kuin naisia asepalveluksessa.

Tosin jo puolet naisista ei osallistu kumpaankaan noista yhteiskunnallisista tehtävistä, joten kyllä tämän Suomi Oy: n pyörittäminen ja suojelu on edelleen suurimmaksi osin meidän miesten varassa.

Otsikolla viittaan tietysti siihen tapaukseen, kun Putin toi Tarja Haloselle kissanpennun ja silitti sitä mirriä lehtikuvissa.