Autistinen Suomen kansa on taas kerran vaeltanut vaaliuurnille ja käyttänyt ääntään. Tosin tälläkin kertaa vain paperille piirretyn numeron avulla se halusi kaataa hallituksen, vaikka monet olisivatkin mielellään vetäneet ministereitä auton perässä pitkin öisiä katuja.

Nyt onkin sitten vuorossa se uuden eduskunnan toinen ja odotetuin vaihe: kenen naiskansanedustajan kanssa Hjallis Harkimo alkaa seurustella?

Ensinhän Hjalliksen vaimona oli kokoomuksen Leena Harkimo, seuraavassa eduskunnassa vihreiden Merikukka Forsius ja nyt viimeisimmästä eduskunnasta Hjallis valitsi ministeriksi asti nousseen Maria Guzeninan naisekseen. Tämä tosin menetti perspalveluministerin paikkansa kesken kauden ja virka- auton viimeisessä kyydissä lähti sitten Hjalliskin.

Hjallis Harkimo on Hackmannin rikkaan teollisuussuvun perijöitä ja siis hopealusikka suussa syntynyt. Kuka on se uuden eduskunnan onnellisin nainen, jolle tämä salskea perintöprinssi sovittaa lasikenkää jalkaan ja kultaista valtikkaa suuhun. Vai mikä hopeinen lusikka se nyt oli.

Kokoomus, vihreät, sosialidemokraatit; kyllä niin vasemmalle kallistuu Hjalliksen taikasauva, että seuraavaa morsiota katsotaan jo Vasemmistoliitosta. Siinä puolueessa tosin tuo sukupuolineutraalius ja uudet parisuhdemallit ovat jo sen verran muodissa, että erehtymisen riski on suuri. 

Onneksi tämä Joel- poika Harkimo ei kuitenkaan päässyt eduskuntaan. Silloin olisi talon seinään pitänyt ripustaa Seksin myynti kielletty taulu. Sisäpuolelle.