Rkp harrastaa nyt rajatonta pisteiden keruuta vasemmiston valheellisilla väittämillä ja uutisoinnilla. Se parin prosentin puolue kyykyttää julkisuudessa jopa Petteri Orpoa, joka on sentään Suomen pääministeri.

Kokoomuksen kokeneet poliitikot ovat varmaan jo päätelleet, ettei tuollaisiin röyhkeästi vain omia etujaan ajaviin linssiluteisiin ole mitään luottamista tosi paikan tullen. Ja niitä kun on kasapäin edessä.

Rikka Purra kertoi jossain haastattelussa olevansa hyvä ystävä kepun Annika Saarikon kanssa. Luin tänään Saarikon haastattelun ja hän jopa puolusti Purraa. Koska hän ilmeisesti oli lukenut kokonaan Purran postaukset, eikä vain lehdistön julkistamia yksittäisiä pätkiä tai sanoja.

Ennen vaaleja Saarikko ilmoitti, ettei kepu lähde enää mukaan Marinin hallituksen kaltaiseen kokoonpanoon. Nyt se sama kepu ja se sama Saarikko ovat harjoittamassa yhteistä oppositiopolitiikkaa sen saman Marinin porukan kanssa. Onko hyvin vakuuttavaa ja silläkö se kannatus nousee!

Minä olen aivan varma, että kokoomuksen, persujen ja kepun kanssa käydään jo neuvotteluja mahdollisen hallituskriisin varalta. Jos ei, niin aloittakaa jo, Herran tähden! Kysymys on Suomen ja 5. 6 miljoonan ihmisen asioiden hoitamisesta, ei sitä voida tehdä samanlaisena saippuaoopperana kuin on nähty viime viikkoina.

Petteri Orpoa kyrsii varmasti Henrikssonin ja jonkun Adelcroissantin lehtien kautta latelemat jatkuvat uhkaukset. Viime kriisin jälkeen hän löi hallituspuolueille tiukat pelisäännöt luottamusäänestyksissä ja Rkp tullee hyvin pian ylittämään punaisen rajan.

Silloin Orpo hajottaa hallituksen ja uusiiin neuvotteluihin kutsutaan Kok, PS, Kepu ja kristilliset. Ja uuden hallituksen ohjelma on valmis kolmessa päivässä, koska se oli jo salaa valmiiksi neuvoteltu. Kuten Antti Rinne kehui silloista hallitusohjelmaansa neuvotellun jo puoli vuotta ennen vaaleja.

Sitten taas oppositio ja tyttölehdistö vinkuvat ja keräävät adresseja. Demokratiassa pitää kuitenkin kerätä vaaleissa ääniä kansalta, ei adresseja.

Riikka Purra on muuten harvinaisen säpäkkä nainen!

PS: Viiden V..itun hallituksen aikana puhemies Anu Vehviläinen (kepu) ei keskeyttänyt eduskunnan kesätaukoa EU: n elvytyspaketin takia, vaikka oppositio sitä vaati. Eikä sitä eduskunnan kesätaukoa ole koskaan keskeytetty opposition vaatimuksesta.

Littakaa jakoon kaikille sivustoille ja naulatkaa kirkkojen oviin!