Tänään hesarissa oli uutinen raiskaustuomiosta, joka oli kuin kirsikka #metoo kampanjan jättämän läjän päälle. Naimisissa ollut (lapsia) helsinkiläinen perheenisä aloitti salasuhteen ulkopaikkakuntalaisen naisen kanssa, joka myös muutti asumaan miehen työpaikan lähelle. Suhteen jäähdyttyä mies raiskasi naisen kaksi kertaa erittäin väkivaltaisesti ja uhkasi myös tappamisella. Toinen raiskaus tapahtui miehen työpaikkana olevan pizzerian vessassa.

Pizzeroissa työskentelee yleensä muslimimiehiä ja myös lievä tuomio viittaa heihin. "HS ei poikkeuksellisesti julkaise tuomitun nimeä, koska nimen julkaisu voisi paljastaa uhrin henkilöyden". Aivan oikein; muslimimies on raiskatessaankin aina se uhri, koska hänellä on jopa suurempi uhripääoma kuin raiskatuksi hakeutuneella suomalaisella naisella, jolla se uhripotti on jo hevosen kokoinen.

Enkä esitä todisteita, koska tämä kirjoituksen osio kuuluu #metoo kampanjaan, jossa ei tarvitse esittää mitään todisteita. 

Vuonna 1945 lähti 420. 000 karjalaista evakkoon sodan tieltä ja Suomi joutui luovuttamaan alueet Neuvostoliitolle.

Vuonna 1948 lähti 700 000 palestiinalaista evakkoon hävittyään sodan juutalaisille, jotka olivat perustaneet YK: n yleiskokouksen hyväksymän Israelin valtion. Ja Israelin paikalla ei ole milloinkaan ollut mitään Palestiinan valtiota, eikä YK ole sellaista sinne koskaan edes ehdottanut.

Israelin ja Gazan raja on vuoden 1948 raja. Nyt 30. 000 palestiinalaista yrittää rynniä rajan yli, koska heillä on omasta mielestään oikeus muuttaa minne tahansa Israelissa. Siihen heillä on vielä vähemmän oikeutta kuin olisi karjalaisilla rynniä Venäjän rajan yli. Israelin sotilaat ampuvat noita hyökkääjiä heti kovilla, koska välittömästi rajan pinnassa on siiviiliasutusta: kibbutseja, kouluja ja päiväkoteja.

Egyptin nykyinen presidentti Sisi on moneen kertaan tarjonnut palestiinalaisille ns. Siinai Optiota, jossa he saisivat Gazan lisäksi kuusi kertaa suuremman alueen Siinailta. Lisäksi he saisivat alueita demilitarisoidulta Länsirannalta, koska Israel nyt vain ei suostu vetäytymään kokonaan vuoden 1967 rajojen taakse. Palestiinalaiset ampuivat muutamassa vuodessa 10. 000 rakettia Gazasta Israeliin, heidän on aivan turha haaveilla pääsevänsä tekemään samaa 10 kilometrin päähän Tel Avivista ( 2.5 milj asukasta ). 

Tässä pitää nyt muistaa, että Syyrian, Libanonin ja Israelin aluevesiltä on jo löytynyt jättimäisiä kaasuesiintymiä, joten sellaisia löytyy hyvin todennäköisesti myös Siinain edustalta.

Rauha oli vain saatava aikaan millä ehdoilla tahansa, sanoi Martti Ahtisaari (#nbltoo) vuoden 1945 tapahtumista ja hänellähän on itselläänkin juuret Karjalassa.