-Vasemmistoliitto ja vihreät ajavat meille nyt presidenttiä, jonka poliisi on selkeästi todennut syyllistyneen virkarikokseen. Pekka Haavistolla oli/on kuitenkin ministerin (ja homon) syytesuoja.

-Marinin hallitus, oikeusministeri Anna- Maja Henriksson ja valtakunnansyyttäjä eivät reagoineet mitenkään al- Holin naisten kuulumiseen terroristijärjestö Isisiin, eikä lukemattomiin Kela- petoksiin ja asiakirjaväärennöksiin, vaikka esim. Ruotsissa ja Saksassa niistä on jaettu 5- 8 vuoden vankeustuomioita.

-Eikä Suomen poliisi edes tutkinut mitenkään heidän tekemisiään, koska heillä oli mitä ilmeisimmin sisäministeri Maria Ohisalon määräys siihen. Jopa ex- presidentti Tarja Halonen nousi puolustamaan noita al- Holin kansanmurhaan osallistuneita naisia. Varatuomari ja ihmisoikeusaktivisti, mutta ilmeisesti sharia- laissa enämpi!

-Kansanedustajaksi valitun Hussein al- Taeen todettiin syyllistyneen lukuisiin vihapuhekirjoituksiin juutalaisia (ja muita) vastaan, mutta hän sai eduskunnassa sankarin vastaanoton ja sosiaalidemkraattinen puolue ei antanut edes moitetta niistä kirjoituksista. "Koska ne olivat vanhoja", mutta Päivi Räsästä syytettiin samaan aikaan vielä vanhemmista Raamatun tulkinnoista.

-Nyt tutkijat ja toimittajat ovat saaneet törkypostia, mutta kuka niitä lähettää? Vasemmistoliiton ja vihreiden kannattajille väkivalta ja kaikenlaiset törkeydet ovat heidän järjestäytyneiden ryhmiensä normityötä, joten uskon suurimman osan törkyjutuista tulevan sieltä. Koska tietyllä tavalla ajattelevat tutkijat ja toimittajat nousivat nytkin syyttelemään perussuomalaisia niistä ja siten tukemaan käynnissä olevaa PS- vastaista vihakampanjaa. Antakoot ne viestit poliisille ja julkisuuteen!

-Antti Lindtmanin menneisyydestä paljastui natsikuvia, jollaisista persupolitikkoa olisi heti vaadittu eroamaan. Sen sijaan nyt oli Hesarissa heti asiantuntija, jonka mielestä poliitikkojen menneisyyttä ei pitäisi kaivella.

Meillä on täysin kelvoton nuorten naisten ja minnapettereiden hallitsema media, mutta myös naisistunut oikeuslaitos on antanut erittäin kyseenalaisia tuomioita, joissa on selvästi menty enemmän sharia- lakien mukaan. Onko meillä edessä pian samanlainen hulluus kuin Ruotsissa!

Vuonna 2011 kolme irakilaista miestä raiskasi meren rannalla ja porukalla 14- vuotiaan kantaruotsalaisen tytön. Vuonna 2023 poliisi sai spermasta otettujen DNA- näytteiden perusteella nämä miehet kiinni. Malmön oikeus kuitenkin vapautti heidät, koska miehet eivät välttämättä tienneet tytön ikää, eikä raiskauksessa välttämättä käytetty väkivaltaa! Tytön kertomus poliisille ja oikeudelle ei ollut minkään arvoinen!