Nyt on eräs somalinainen tehnyt kriittisen avauksen oman yhteisönsä suuntaan ja sitä ollaan kilvan lakaisemassa maton alle. Meidän somalien on nyt aika katsoa peiliin, sanoi eräs somalivaikuttaja hesarin artikkelissa joskus 15 v sitten. Silloin somput olivat myös jääneet kiinni jostain poikkeuksellisen törkeistä tekosista. Ei siihen peiliin katsottu silloin ja tuskinpa nytkään.

Nyt puhutaan tuosta Tapanilan joukkoraiskauksesta yksittäistapauksena ja moni onkin jo unohtanut Viking Linella (Suomen aluevesillä ollaan Suomessa) tapahtuneen täsmälleen samanlaisen joukkoraiskauksen ja somalien tekemä sekin. Vain muutamia viikkoja sitten se ja onhan tuolla pienellä kansanryhmällä ollut kantasuomalaisten murhaamisiakin tässä välissä.

Tämä naisiin kohdistuva väkivalta kumpuaa Internetistä, toitottavat nyt suvaitsevaiset naistutkijat. Silloinhan meidän pitää kieltää muslimeilta ja varsinkin somaleilta Internet, joka näyttää olevan heille niin vaarallinen. Koska muihin kansanryhmiin tuo väkivalta ei tartu.

Saatana, älä koskea minuun,minä vetä sinua turpiin. Minä hakata sinut, jos sinä koske vielä minuun. Noin huusi minulle viime syksynä eräs 20 v nuorempi venäläinen rakennusmies, kun olin koputtanut häntä olkapäähän kysyäkseni jotain. Se oli kuitenkin yksittäistapaus ja se ei  vaikuttanut mitenkään käsityksiini venäläisistä: pidän heitä edelleenkin erittäin sydämellisinä ja kunnollisina ihmisinä.  Eri työmailla olen monasti ottanut (työsuojeluvaltuutettuna, tms) yhteen iivanoiden  kanssa ja puolen tunnin kuluttua olemme jo naureskelleet asialle ja tarjonneet kilvan kahvia ja tupakkaa toisillemme. Heidän kanssaan voi terveesti riidellä asioista ja iivanat vain kunnioittavat naama punaisena kiroilevaa ja huutavaa suomalaismiestä.

Tuolla halusin nimenomaan osoittaa, että Suomessa asuvat maahanmuuttajarymät saavat täsmälleen sellaisen kohtelun, kuin heidän oma käytöksensä edellyttää. Eräs tuttu kiinalainen kertoi minulle aasialaisten saavan työpaikan aina ennen suomalaista hakijaa, mikä on hyvin helppo uskoa. Rakennustyömailla taas on paljon Kosovon muslimeja ja he ovat erittäin arvostettuja niin työntekijöinä kuin työkavereinakin. 

Olen monesti ihmetellyt, miten somalit meinaavat tuolla ylimielisellä ja röyhkeällä asenteellaan pärjätä Suomessa. Ja nyt onkin käynyt selväksi, ettei se heidän arkielämänsä mitään herkkua olekaan.

Somalien huono menestys Suomessa johtuu vain suomalaisten miesten rasismista, muualla Euroopassa he pärjäävät hyvin. Näin toitotti eräs maahanmuuttoviraston korkea naisvirkanainen muutamia vuosia sitten television uutisissa. Hän valehteli, tai ei osaa lukea, koska muualla Euroopassa somalit pärjäävät vielä huonommin.

Suomalaisten miesten tapaan minäkin avaan aina oven naisille ja lastenvaunuja työntävää naista jään odottamaan tai riennän kauempaakin avuksi. Siitä saa lähes aina kauniita kiitoksia ja varsinkin aasialaisten naisten hymyt ja runsaat kiitokset riittävät koko loppupäivän mielihyvään. Tuolla lähes aina tarkoitan somalinaisia ja somaliäitejä, jotka poikkeuksetta eivät ole näkevinäänkään oven avaajaa, mistään kiitoksista nyt puhumattakaan.

Kävin viikonloppuna taas Sellon kirjastossa ja siellä oli heti pääoven edessä poikittain  7- 10 m pitkä pöytä, jolla oli kasapäin Koraania ja koraanikirjallisuutta tarjolla. Se on nyt jo kolmas kerta sanoi kirjastonhoitaja, kun tiedustelein oliko kirjasto jo lopullisesti moskeijaksi muutettu. Kysäisin myös voisivatko juutalaiset esitellä siionismia ja Talmudia samalla tavalla. Eivät voisi, koska siitä saattaisi seurata verilöyly ja se olisi taas juutalaisten  omaa provokaatiota.

Suomessa muslimit ja etenkin somalit ovat tottuneet tekemään ihan mitä huvittaa ja ottamaan kaiken irti mitä vähänkin lähtee ja mikä ei ole enää missään mitassa kohtuullista. Vaikka maahanmuuttoviraston tädit sanovatkin, ettei mistään maassa maan tavalla tarvitse välittää, niin kyllä se vaan käytännön elämässä pätee.

 

Lisäys 17.3

Somalien ongelmista suurin on se, että he "tynnyrissä kasvaneiden"  maahanmuuttoviraston naisten ja muiden feministien kanssa käyvät röyhkeää "sotaa" suomalaisia miehiä vastaan. Kaikki heidän tekosensa ja 10- 20 % työllisyyteensä on aina suomalaisten miesten vika. Jos ken on nähnyt tämän eduskuntaankin pyrkivän Abdirahim Husseinin esiintyvän televisiossa, niin tietää mistä puhun. Röyhkeästi hän vaientaa jokaisessa keskustelussa eri mieltä olevat ja rasismin miekka on koko ajan valmiina.

Suomen romanit vetivät Miranda Vuolasrannan johdolla pitkään samaa tyyliä, mutta joitakin vuosia sitten he nostivat kissan pöydälle. Kiba Lumberg, Rainer Friman etc rupesivat avoimesti puhumaan romanien itse aiheutetuista ongelmista  ja Santeri Ahlgrenin Manne maailmalla ohjelmassa tehtiin ronskia pilaa mustalaisten oudoista tavoista. Aivan samoin kuin Suomessa nauretaan suomalaisen miehen älyttömille juomatavoille, lappalaisten omituisuuksille, savolaisille ja lähes kaikelle. Todennäköisesti ja varmasti Suomen romanien arkielämä helpottui huomattavasti tämän jälkeen.