Tanska on nyt tehnyt päätöksen, ettei se ota enää pakolaisia jotka marssivat vain rajan yli ja sanovat taikasanan: Asylum. Tästähän presidentti Niinistökin puhui kriittiseen sävyyn uudenvuodenpuheessaan.

Nythän on jo vakiintunut käytäntö, että kaikki maahan tulevat pakolaiset jäävät, saivat oleskeluluvat tai ei. Suomessa on tällä hetkellä ainakin 5. 000 vuonna 2015 tullutta pakolaista, jotka ovat saaneet 3- 6 kielteistä päätöstä, ennätys on 11 eri syin haettua ja hylättyä anomusta. Näiden turhien oleskelijoiden tarkkaa hintaa ei tiedetä, mutta yhtenä vuonna Sipilän hallitus teki 800 miljoonan euron (vrt Länsimetro) lisäbudjetin pelkkiin pakolaisten kustannuksiin.

Vuoden 2015 pakolaisista 30- 40% oli Migrin ilmoituksen mukaan sotilaita ja poliiseja, siis noin 10. 000. Näille väkisin maahan jääneille Marinin hallitus järjestää nyt valtion palkkatuella erilaista työtä, jotta nämä saavat työperäisen oleskeluluvan. Se palkkatuki kelpaisi tosin myös niille 90. 000 suomalaiselle nuorelle miehelle, jotka ovat syrjäytyneet yhteiskunnasta.

Tanska ottaa edelleen kiintiöpakolaisia YK: n kautta, mutta nämä ovat sitten naisia ja oikeasti lapsia. Tanska säästää tuhansia miljoonia sulkemalla rajansa sellaisilta pakolaisilta, joilla ei ole oikeutta oleskelulupaan. Myös siellä on vuosia käsitelty aina uusia hakemuksia uusilla syillä ja lopulta nämä kuitenkin ovat jääneet väkisin maahan. Nuo säästämänsä miljoonat Tanska käyttää ainakin osittain kriisialueiden lähellä olevien pakolaisleirien paljon halvempiin kustannuksiin. Periaatehan täytyisi kuitenkin olla, että sodan päätyttyä pakolainen palaa rakentamaan kotimaataan. Näinhän se ei useimmiten ole.

Ruotsissa on jo ainakin 50 000- 100. 000 kielteiset päätökset saanutta pakolaista, jotka kuitenkin kieltäytyvät lähtemään maasta. Eikä tuollaista määrää enää pystytä poistamaankaan. Viimeisin temppu raskaisiin rikoksiin syyllistyneillä on, että he kieltäytyvät ottamasta koronarokotetta ja näin yksikään maa ei ota heitä vastaan. Lienee tapahtunut jo Suomessakin.

Nyt on kesä alkanut ja se on näkynyt Ruotsissa jo satojen miesten joukkotappeluina ympäri maata; pesäpallomailoin ja viidakkoveitsin käydään toistensa kimppuun. Viime viikonloppuna siellä jo tapettiinkin muutama ihminen ja siitä lähtee se muslimien pyhä kostonkierre.

Alakuvissa oikeita lapsipakolaisia ja sitten Ohisalon ruskeapaitoja.

 

sotalapsia.jpgpaholaisia.jpg

sotalapsia%202.jpg