Lueskelin lehdistä jonkin verran äskettäin syöpään menehtyneen ex- kansanedustajan haastatteluja, joista paljastui merkillisiä asioita. Tämä mies olisi saanut jo varhaisessa vaiheessa syöpähoitoihinsa erittäin kallista, mutta tehokasta lääkettä, jos olisi ollut rintasyöpää sairastava nainen.

Samoin televisiossa hehkutettiin joskus tytöille annettavan papilloomarokotteen tehokkuutta. Haastateltava nainen kertoi rokotteen olevan yhtä tehokas myös pojille, mutta syyksi poikien rokottamattomuuteen hän sanoi tiukasti:

-Se on kustannuskysymys!

Tällaisista asioista olisi valtava huuto ja mekastus, jos tappavaan sairauteen annettaisiin kallista lääkettä vain miehille, mutta samasta sairaudesta kärsiville naisille ja tytöille ei. Ja kuinka paljon näitä sukupuolen mukaan jaettavia lääkkeitä sitten jo on! Rintasyöpään ja eturauhassyöpään kuolee vuodessa yhtä paljon miehiä ja naisia.

Nyt on tullut tämä itsensä Suuren Saatanan keksimä intersektionaalinen feminismi, joten näissä elämän ja kuoleman kysymyksissä pitää puhua myös aroista ja kiusallisistakin asioista. Varsinkin, kun femakot julistavat aina suureen ääneen:

-Suomalaisten miesten lyhyempi elinikä johtuu vain ja ainoastaan huonoista elintavoista!

Hesarissa oli joskus juttu pariskunnasta, joka erotessaan haki yhdessä ja yhtä aikaa asuntoa Helsingin kaupungilta. Miehellä oli käytössään 1.100€/kk ja naisella 2.000/kk. Tämän lisäksi mies oli valmis ottamaan asunnon mistä tahansa, mutta naisella oli tarkat kriteerit ja vaatimukset siinäkin asiassa.

Nainen sai asunnon heti seuraavana aamuna, mutta mies ei ilmeisesti koskaan. Hän kirjoitti asiasta Hesarin mielipidesivuille ja Helsingin kaupungin asuntotoimisto vastasi tilastoilla syntyneeseen keskusteluun. Sen mukaan yksinäisille miehille ja naisille oli edellisenä vuotena jaettu yhtä paljon asuntoja. Mutta jokainen Helsingin katukuvaa nähnyt tietää noiden asunnon saaneiden miesten olevan pelkästään mohammettia ja ahmettia. Sekä vielä hyvin usein maallisen eron ottaneita muslimeja, jotka jatkavat islamilaista liittoaan, mutta saavat siitä sosiaalitoimiston maksamasta ja kalustamasta asunnosta kivan ”kesämökin” tai sitten mies ottaa toisen vaimon.

Vuosia sitten jossain lehdessä oli ihaileva kirjoitus erään muslimitytön asunnon hausta. Tämä nuori nainen oli mennyt kepulaisen Nuorisosäätiön asuntoja välittävään toimistoon ja ilmoittanut heti tiskillä:

-Minä haluan asunnon ja minä haluan sen heti! Minä istun täällä toimistossa vaikka kaksi viikkoa, mutta ilman asunnon avaimia minä en lähde mihinkään!

Ja katso, hän sai heti sen asunnon ja idiootin naistoimittajan mukaan tuollainen muslimeille tyypillinen röyhkeys ja etuilu oli aivan mahtavaa!

Meillä ovat myös mamu- nuorten tekemät nuorisoryöstöt kasvamassa epidemiaksi, aivan kuten Ruotsissakin. Seuraavaksi tulevat kotiryöstöt, joissa veitsillä ja ampuma- aseilla varustetut ruskeat ja mustat mamut tunkevat porukalla ihmisten koteihin, pahoinpitelevät asukkaita ja vievät kaiken arvokkaan. Ruotsin poliisi kehottaa jo kansaa olemaan avaamatta ovea tunte​mattomille läheteille, mutta ainahan ne ovat tuntemattomia! Poliisi on kuitenkin siinä tehnyt sen vähän, mihin se pystyy ja kykenee.