Pääministeri Juha Sipilän henkilökohtainen suosio on edelleenkin hämmästyttävän alhainen. Kuinka monen valtion pääministeri ohjaa itse delegaatiotaan kuljettavaa suihkukonetta kaukaisiin maihin ja lentää vielä heliskopterillakin. Lisäksi Sipilä esittelee kansalle rautalangasta vääntämiään ohjelmaluonnoksia, jotka vielä toteutuvatkin kaikkien asiantuntijoiden irvistelyistä huolimatta.

"Euroopan talouskasvu vetää" sanotaan, mutta sitä  se oli myös Kataisen, Stubbin, demarien, vihreiden ja  vasemmistoliiton kahden hallituksen aikana ja Suomi upposi vain syvemmälle suohon.

Jokainen demokraattisesti ajatteleva suomalainen haluaa hallituksen, jolla on kansan tuki ja siis kansanedustajien enemmistö takanaan. Suomen poliittinen kenttä on vain niin pirstaleinen, ettei kukaan johonkin puolueeseen sitoutunut voi saada täysin mieleistään hallitusta. 

On aivan sama minkä värinen kissa on, jos se vain pyydystää hiiriä, sanoi Deng Xiaoping aikoinaan. Ja minä ajattelen aivan samoin, mutta näillä näkymin seuraavaksi saadaan taas Helsinki- vetoinen hallitus, jota kiinnostaa vain rajaton halpatyövoiman tuonti EU: n ulkopuolelta (vihr, vas, kok) ja maakunta- Suomen museoiminen.

Pääkaupunkiseudulla asuu kuitenkin vain  1 miljoona suomalaista, mutta kaiken vienteollisuuden, elintarviketuotannon etc hoitavalla maaseudulla asuu 4.6 miljoonaa suomalaista.

Ruotsissa muuten feministit juhlivat suurena voittona juuri päättyneitä musiikkifestareita, joihin vain naisilla ja "muunsukupuolisilla" oli pääsyoikeus. Heteromiehiltä oli siis pääsy kielletty. "Käftsmällar" annettiin, eli pistettiin miehiä turpiin, riemuitsevat nämä täydellisesti ymmärryksensä kadottaneet onnettomat.

Tosiasiassa siinä mentiin jo 100 vuotta ajassa taaksepäin, kuten eräs nainen kirjoittaa Expressenin Debatissa. Ruotsissa on jo yhä useammilla paikkakunnilla tytöillä ja naisilla omat uintivuorot, festareilla on omat naisten alueet ja kovasti ollaan muutenkin menossa Saudi- Arabian viitoittamaa tietä.