Näissä blogeissakaan ei uskalla enää sanoa oikein mitään, koska silloin joku Munaton nillittäjä (ylikomisario Jari Taponen, suom. huom)  haastaa oikeuteen. 

Siteeraamme sen sijaan ansiokkaat urat tehneitä Raimo Ilaskiveä ja Esko Seppästä, jotka ovat samaa mieltä noista eläkerahastoista. Kokoomuksen ja Vasemmistoliiton edustajia, vaikka epäilen kannattaako Seppänen enää tuota feministi- vihreäksi julistautunutta entistä työväenpuoluetta.

Raimo Ilaskivi:

Työeläkelaitoksilla on mittava, jatkuvasti kasvava pääoma. Siihen ja sen tuottoihin puuttuen olisi mahdollisuus kasvattaa työeläkkeellä olevien kulutusmahdollisuuksia maksamalla työeläkkeet palkkaindeksin eikä nimenomaan kulutusta rajoittavan, ostovoimaa heikentävän taitetun indeksin mukaan. Tulisi samalla verotettavaa eläketuloa ja verotuloja lisää valtiollekin.

Kannattaisikohan pääministerin ja valtiovarainministerin selvityttää, miksi näin ei tehdä ”kun ei aiemminkaan ole tehty”. Miksi rahastoja kartutetaan vaikka niitä ei sijoiteta pääsääntöisesti enää edes kotimaahan vaan kansainvälisille markkinoille – luomaan työpaikkoja muille maille vierahille kotosuomen sijasta! Talouspolitiikan arviointineuvostolta toivoisikin tästä pätevää selvitystä kun se seuraavan raporttinsa laatii.

Esko Seppänen:

Eläkerahat ulkomaille

Viime vuosina yhä suurempi osa eläkerahoista on sijoitettu ulkomaille, ja jo yli 60 prosenttia tulevien eläkeläistemme rahoista hyödyttää ulkomaista elinkeinoelämää.
On alettu sijoittaa ulkomaille eli keinotella ulkomaisissa osakepörsseissä.

Sieltä saattaa tulla tuottoja, mutta on kokemusta myös jättiläismäisistä tappioista. Vuodet 2000, 2001 ja 2002 tuottivat kaksien sotakorvausten verran tappiota, kun taas vuosi 2003 oli hyvä: Helsingissäkin pörssin markkina-arvo nousi ilman sijoittajien omia ponnisteluja yli 40 prosenttia.

Iltalehden tekemän kyselyn mukaan jo 82% kokoomusvaikuttajista kannattaa hallitusyhteistyötä perussuomalaisten kanssa. Minä en pidä sitä minään oikeistorintamana, koska monien tutkijoiden mukaan PS: n kannat erilaisiin poliittisiin kysymyksiin sijoittavat puolueen Keskustan vasemmalle puolelle puoluekentässä. PS ajaa Suomen Työkansan ja Maakansan etuja.

Vasemmistoliitossa, vihreissä ja demareissa esiintyvät lukuisat muslimiehdokkaat taas vastustavat naisten tasa- arvoa, uskontojen tasa- arvoa, sekä lesboille ja homoille he katsovat kuuluvan kuolemantuomio. Näin ollen nämä puolueet ovat äärioikeistolaisia natsipuolueita, jotka ymmärtämättömyyttään ajavat rasismia, holocaustia ja jihadia.

Kokoomuksessa on kuitenkin joitakin EU- Prinsessoja, jotka ovat kadottaneet täysin suhteellisuudentajunsa ja joilla ei ole mitään käsitystä Suomesta ja suomalaisista. Täydellisiä kanoja, joista Kirsi Piha asuukin jonkinlaisessa kanalassa.

 Esimerkiksi entinen kokoomuksen kansanedustaja ja europarlamentaarikko, viestintätoimisto Ellun Kanojen perustaja Kirsi Piha sanoi suoraan pitävänsä ajatusta kokoomuksen ja perussuomalaisten yhteistyöstä vastenmielisenä. Europarlamentaarikko Henna Virkkunen totesi, että kokoomuksen avoin, vapaa ja kansainvälinen yhteiskunta on kaukana siitä maailmasta, mitä nykyiset perussuomalaiset edustavat.

PS. Katri Kulmuni on pätevä, fiksu ja kaunis nainen. Hän teki kuitenkin pahan virheen lähtiessään valtiovarainministeriksi, koska Mikä Lintilä oli aivan suvereeni siinä hommassa. Siinä virassa pitää olla kova kuin kivi ja melkoinen susi vielä. 

Noin minä lausuin ja kommentoin edellisessä postauksessani, joten en minä mikään naistenvihaaja ole.