Perparim Hetemaj on Suomen jalkapallomaajoukkueessa pelaava Kosovon pakolainen ja siis Suomen kansalainen. Hän muutti Suomeen 5- vuotiaana. Kuitenkin hän kieltäytyi pelaamasta entistä kotimaataan vastaan, koska sielu ja sympatiat ovat edelleenkin Kosovon puolella. Tämä Hetemajn sisarusparvi ja kosovolaiset yleensäkin on muuten loistava esimerkki hyvistä ja sopeutuneista pakolaisista.

Tarja Halosen mielestä kaksoiskansalaisten pääsyä armeijan virkoihin rajoittavia hankkeita  voidaan verrata Hitlerin Saksan juutalaisvainoihin. Hitlerin Saksassahan murhattiin 6 miljoonaa juutalaista ja nyt perussuomalainen ministeri Jussi Niinistö on Halosen mukaan samalla asialla!

Onko entinen presidentti Tarja Halonen dementoitunut, vai läpeensä vit*umainen ihminen? Yleensä häntä pidetään jälkimmäisenä, mutta saattaa nykyisin olla jo ensimmäistäkin.

Kaikki perussuomalaisten tekeminen on Saksan 30- lukua, Talvivaara on Auschwitz, Sote on Bergen- Belzen etc. Hitlerin natsi- Saksa oli julmuudessaan ainutlaatuinen pahuus koko maailmanhistoriassa, mutta näille muutamille on jostain tullut oikeus verrata perussuomalaisia natseihin joka tilanteessa.

Breivikin joukkomurhan jälkeen nämä Haloset ja muut keskoskaapissa kasvaneet vaativat Timo Soinia sanoutumaan irti Breivikistä!!! Voivatko media ja jotkut poliitikot enää hullummaksi tulla!

Suomessa tarvitaan vaihtoehtoista tiedonvälitystä ja onneksi uusia kanavia syntyy koko ajan.

Asuin muuten aikoinaan Ruotsissa ja siellä ei ulkomaalaisilla ollut mitään pääsyä edes puolustusvoimiin jotenkin liittyvän teollisuuden palvelukseen, puhumattakaan nyt itse armeijasta. Työpaikkailmoituksista erittäin suuressa osassa oli vaatimus Ruotsin kansalaisuudesta.

Jarmukin pianisti Ayham Ahmad syntyi Syyriassa, hänen äidinkielensä on arabia ja uskonto islam. Samoin siis kuin Syyriassa puhutaan arabiaa ja uskonto on islam.  Ahmad oli kuitenkin jotain kautta palestiinalainen ja siten hänellä oli Syyriassa "Palestiinalaisen väliaikainen oleskelulupa". Sittemmin Ahmad muutti Saksaan ja siellä hänen ja kaltaistensa  pitää tietysti saada heti asunto, perheenyhdistäminen, Saksan kansalaisuus, pääsy kaikkiin virkoihin ja tietysti myös oikeus (ei velvollisuus) mennä armeijaan, missä saa kalashnikovin heti käteen ja pommit ovat hyllyssä valmiina. Vai opiskelevatko nykyisin enämpi kuorma- auton kuljettajiksi, en minä tiijä!

On tämä niin ääretöntä!