Naiset tosiaan hallitsevat Suomea, mutta sanavalmiit miehet hallitsevat somea ja eihän siinä ole kuin yhden kirjaimen ero!

Ensimmäistä kertaa ihmiskunnan historiassa suomalaisten miesten etujärjestö on saanut julkista rahaa toimintaansa. Tosin virallisten tilastojen mukaan Suomessa on jo 90. 000 syrjäytynyttä nuorta miestä, mutta sehän on ollut päämääräkin ja sen takia siitä ei koskaan kirjoiteta.

Miesten Tasa- arvo ry: lle (MTA) myönnettiin 637 746 euroa ja se on aivan kauheeta. Yle on perustanut oikein työryhmän ajamaan noiden rahojen perumista ja sitä johtaa Helmi Osmo Soininvaarantytär (Nomenklatuura). Myös feministi- jihadisti Ida Erämaa on asian kimpussa ja tuosta miesjärjestöstä käytetään nimiä kohuttu, kyseenalainen, poleeminen, ilman sen kummempia perusteluita.

Nais- ja somalijärjestöt ovat saaneet ja saavat varmasti tänäkin vuonna kymmeniä kertoja enemmän tukea julkisista varoista. Muslimimiehet ja varsinkin somalit on kuitenkin nostettu suomalaisten naisten rinnalle intersektionaalisen feminismin kastipyramidin huipulle.

Ruotsissa on todettu somalijärjestöissä suurimman osan nimistä olevan väärennettyjä ja sama varmasti meilläkin. Varsinkin nyt, kun kolmesta kymmenien tuhansien Kela- petoksista tuomittu Husu al- Kela on rahanjaosta päättämässä.

Suomen julkisen sektorin työntekijöistä 80% on naisia, joten miten ihmeessä hallitus voi myöntää rahaa miesvaltaisille aloille! Noin meuhkasi Li Andersson lehdessä, kun hallitus oli myöntänyt rahaa jollekin Helsingin seudun ratahankkeelle. Anderssonin viesti on selvä: Veroja ja muita valtion rahoja saa käyttää vain naisten tasa- arvon ja hyvinvoinnin parantamiseen.

Suomessa on jo 90. 000 syrjäytynyttä nuorta miestä, mutta meillä jauhetaan vain tyttöjen yksinäisyydestä ja muista pikkuruisista ongelmista. Kannattaa lukea kirja Mies vailla tasa- arvoa, jossa kerrotaan eri tutkijoiden näkemyksiä koko ajan kasvavasta eriarvoisuudesta Suomessa.

Miehet maksavat terveydenhoidosta, eläkkeistä, ja kaikesta hyvästä 60- 70%, mutta naiset puolestaan käyttävät niistä 60- 70%. Nyt ovat ahnaiden naisten rinnalle tulleet vielä maahanmuuttajat, joten se suomalaisten miesten siivu hyvinvoinnista on aina vain ohuempi.

Paitsi nyt meillä ovat tietysti vallassa siihen perinteiseen tasa-arvoon ja oikeudenmukaisuuteen pyrkivät PS- naiset, joten tilanne on menossa parempaan! Nyt näyttää oikein hyvältä tämä!