Hesarissa oli kauhistuttava kertomus siitä, kuinka itärajan yli tulleet neljä Syyrian kurdia olivat kärsineet pakomatkallaan Venäjältä Suomeen. Heitä oli Venäjän puolella opastanut ja neuvonut kaksi pitkäpartaista miestä, imeisesti irakilaisia.

Kaikki neljä haluavat oppia heti suomen kielen, hankkia ammatin ja olla kaikin tavoin hyödyksi maallemme. Kuten ne kymmenet tuhannet keväällä heidän perässään tulevat nuoret Lähi- idän, Afganistanin ja Somalian nuoret miehet.

- Miehet kertovat tulevansa Alepposta ja Kobanesta, koska irakilaiset salakuljettajat kertoivat niiden nimien olevan suomalaisille tuttuja kovista pommituksista ja suomalaiset purskahtavat huutoitkuun sen kuullessaan. APUVA!

- He eivät ikinä voi palata kotimaahansa, vaikka Syyrian ja Irakin kurdialueet ovat Lähi- idän turvallisimpia alueita. APUVA!

- Ja vaikka Ruotsissa tehdyn tutkimuksen mukaan 79% pakolaisista lomailee entisissä kotimaissaan. APUVA!

- He väittävät olleensa pakomatkalla jo 6- 12 kuukautta, koska eiväthän he voi kertoa lentäneensä Venäjälle vain viikko sitten. APUVA!

- Suomessa asuvien venäläisten ja virolaisten työllisyysaste on samaa luokkaa (72- 75%) kuin kantakirjasuomalaisten. Vuonna 2019 Suomessa asuvien irakilaisten työllisyysaste oli vain 23% ja somalien vielä alhaisempi. Vähennetään siitä palkkatuella tehdyt työt ja kaikki leikkityöt, eikä siitä paljon jää. Suomi on epäonnistunut, lissää rahhaa! APUVA!

- Ruotsissa ammuskelevat ja käyvät huumesotia nimenomaan kurdit, arabit ja somalit, kuten myös afgaaneilla on erittäin korkea rikollisuus ja alhainen työllisyys. Jossain lehdessä oli kuvia ruotsalaisen Dödspatrull- jengin käyttämistä autoista Suomessa ja ne olivat ministeritasoa.